Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kontör lazım....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
arina, 19 Temmuz 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
içine işlemiş patıcık artık milletin.ne ihtiyacı olursa gelip burdan sağlamaya çalışıyo.
ama turkcell olmasaydım yollardım.kusura bakma

bana yoliya blirsin ,:P[signature][hline]asdasdasd
Mesaj tarihi:
-49 a inen arkım var lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Pluton, 19 Temmuz 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
Valla banada telsimden lazım sevgilimel konuşamıyom yaw

Edit: Alo Kontur Hattımı Lan Burası :P

alo kontor hattı olsa nolcak kimsede alo diycek kontor yok baksana :)
Mesaj tarihi:
yasasınnn bıssuru kontorum var
dıer hattım faturalı
3000 beles msjım var

eheueheuh nıspet olsun sızee!!!
oley oleyyy oleyyy.....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Mesaj tarihi:
ben mı yanlıs yapmısım?
eheuh sence ınandırıcı mı yukarıda yazdıklarım:)
bı tek beles msj olayı dogru...
kontor varda bız mı kullanmıyoruz:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Mesaj tarihi:
bana da lazım ya olan warsa 4 dnecik gönderebilr mi...[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
öle 100 alana wermiyolar..
bişeybyazıp bi numaraya gönderiyon hattından 100 kont düşüyo öle başlıyo bedava sms ler..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
sımdı buyuk harflerle aynı bole MESAJ yasıcaksın 2388 e (dogrudur umarım) yollıcaksın hattaından 100 kontor dusucek ama sanada bı onay msjı gelıcek oldu ıslemınız 3000 belej msjını gule gule kullan falan dıcek ondan sonra olcak ıste..
ama sadece tursellılere kullanabılıyosun bu msjları bıde 3 ay suresı var
anlamadıgın bı yer olursa tekrar sor:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Mesaj tarihi:
kontor at sevgilim kontor at[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
  • Yeni Oluştur...