JuM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ya arkadaslar okudukca kafam kairsiyor. Bi kac sorum var yardimci olursaniz sevinirim... 1. Oyunun nereden alabilirim ne kadara mal olur. 2. Bu jedi account larnn farki ne.? Sanrm herkes jedi olamiyor. Bilgi pls 3. Oynayan arkadaslar tavsiye edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 gozunuzu seviyim, su STICKY thread lere bi gozatin once, forum nasıl takıp edilir bi ogrenın. Bak biraz yukarda yanında degısık ıkonlar olan mesajlar goreceksin, Sıkca sorulan sorular, soru sormadan bı arastır be dostum, ondan sonra burda mıllet sana buyuk zevkle yardımcı olur.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Nece cok seversnz soyle atlamayı ters ters konusmayı. Ben okumadm dedım mı? Okudum okudukcada kafam karıstı. Su verdıgın sacmöa sapan cevap yerıne sorulara cevaplasan 2dk surmezdı. Bırazda ınsanın ıcınde olucak. İnsan olmak kolay deil. Saol genede nefesini zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 tamam jum, ters cevap vermen gerekmez, çünkü ilk msjından hakkaten sticky konuları okumadın gibi anlaşılıyo. sticky konularda "the total experience almak için adresler" başlığında mı kafan karıştı onu söylersen ona göre daha anlaşılması kolay hale getiririm mesajı. 1- oyunu expansionlarıyla birlikte "the total experience" pakedi içinde 30$ civarı bi fiyata satın alabilirsin. şu an türkiye de pakedi satan bi yer görmedim, bu yüzden internetten sipariş vermen gerekiyo, sipariş verebiliceğin linki http://forum.paticik.com/view.php?id=121494 adresinden görebilirsin. bu pakedi aldığın zaman başka hiçbi ek paket alman gerekmiyo, aynen oyuna girebiliyosun. 2- jedi olma hakkında sorular sorman için henüz çok erken ama nasıl olunduğunu merak ediyosan kısaca açıkliyim. öncelikle oyunun belli questlerini tamamlayarak "village of aurillia" adlı yere giriş hakkını kazanman, buraya girdikten sonra burdaki questleri yapıp jedi olurken istediğin skill kutularını açman ve bu skill ler için gerekli xp yi (experience) toplaman gerekiyo. ve şu anki jedi olma yolunda EN AZ 18 hafta beklemen gerekiyo bu skill leri kasma aşamasında. yani bu iş uzun iş, official forumları okuyarak falan daha kolay anlarsın. ama önce oyunu alman lazım tabi :) not: bu gidişle jedi olma yoluyla ilgili bi rehber hazılamak lazım olucak gibi görünüyo, ama onu da gereksiz görüyorum çünkü yakında değişme ihtimali var, söylentiler dolaşıyo 3- evet, ben kendi adıma oyunu almanı tavsiye ederim.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Verdigin yanitlar ve ayirdigin zaman icin tesekkur ediyorum. O bölüm biraz kafa karisitriic olmus buradaki gibi daha aciklayici yazarsan daha iyi olucaktir.... Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar