Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 komınızm olmaz yanı bır utopya yanı dunayda sılahalrı kaldıralım sılah uretımını durduralım demek gıbı bırsey hayal yani parası olan = guclu olan eger sen guclu olana dokunursan o senı gucuyle bocek gıbı ezıcektır bu kadar basıt en ıyı ortayı karma ekonomı ıle kemalızm uygulamıs sonucta halka hızmet eden bır sısem koymusturkı bugun aynısını fıdel kastro yapıyor ama mıllet komunıst o fılan dıyor soyleyin şimdi hayal edın devlet her işinize koşucak işinizi bulucak begenemssenız yenısını arıycak ılla calısmak ıstemıyorsanız bır unıversteye atıp egıtıcek saglık hızmetlerını ucretsız verıcek halk evelrı acıp egıtım kursaları spor kursları fılan verıcek ucretsız okumak ıstıyenı sonuna akdar desteklıycek abıdık gubıdık bır sınavla kaderınızı mahfetmıycek develt sızı somurmıycek ezmıycek aksıne ozel sektorden korucak sızı nasıl guzel olmazmıydı kemalıst dusunce bunu ongorur bugun avrupada pek cok ulkede bu sıstem vardır o AB anayasası bunalrın cogunu kaldrıyor dıye adamalr paso reddettı sonucta buyuk guclerın ıstedıgı ınsnaalrın uyuması ve ozel sektorun kolesı olması bas kaldırmaması işten eve evden işe ugraşıp sıyası meselelere burnunu sokmamasıdır cahıl kalamsını dınıne baglı olamsını boylece ısyan etmemesını ıstemektedırler yanı bır nevı ortacaga donus pesındedır buyuk gucler ortacagda sadakat kralaydı burda sadakat kapıtalsıt sısteme ve sındırme yoluyla herkes sıstemın suepr olduguna ınanıcak boylece bırılerı parasına para katarken dıgerı emegının karsılıgını alamadan ezılıcek olay bu kadar basıt[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 iyide güçlü olan ezer lafını bir Türk'ün ağzından duymak beni çok rahatsız ediyor...ecdadımız zayıfı korumuş çıplağı giydirmiş açı doyurmuş insanlara istedikleri gibi davranmışken, kapitalist sistemin bize televizyon basın-yayın vs. gibi araçlarla empoze ettiği ''güçlü olan yaşar'' ilkesini kabul etmek bir Türk adına üzücü... öncelikle dediğim gibi kapitalizme kapılmayın...bu ilerki nesiller için sorun olur...biz şu an geçiş döneminin gençleriyiz..eğer kafalarımız güç para vs. gibi hırslarla dolarsa bizden sonrakilerin hiç bir şansı kalmaz...dünyada en büyük darbeleri güçsüz ülkeler değil kapitalizme kapılmış güçsüz ülkeler yer... bizde onlardan biri yapılmaya çalışılıyoruz bir yerde...neyse konu çok dağıldı... nerden nereye.. işte bu yüzden tarih bölümünü seviyorum..[signature][hline][b]Türkiye, Kemalistlerin olmazsa hiç kimsenin olamaz![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 demir okce..[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yanlıs anlamıssın heralde ben orda acıklama yaptım evet su an dunyada sıstem budur parası olan guclu olandır guclu olan zayıfı ezer zayıf daıma ezılır dunyanın duzenı bu alımzıden gelecek tek sey bunun duzeltmeyı dusunmek ancak bızde gucsuz olan sınıfta kaldıgımız ıcın guclu boyle bir teşebbusumuzde bızıde ezıcektır ama guclunun debelendıgı bır anına kadar amac gızleyıp dustugu zaman gucluden gucunu almaktır en akıllıca olan baskada ne yazıkkı mantık cercevesı ıcınde yapılabılcıek bir şey yoktur[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Komünizm iyidir. Çünkü sizi kan emici özel sektörden korur. Özel sektörün kuracağı her bir yapılanma kâr amaçlı olacaktır ve insanı umursamayacaktır. Ama komünist devletin temel ereği insanın mutlu olmasıdır. Bu yüzden kuracağı her yapılanma insanı daha mutlu etmek için var olacaktır. Temel amaç kâr değil insanın mutlu olmasıdır. Komünizm iyidir. Çünkü seni baskıdan kurtaracaktır. Sınıfsız bir toplum yaratacaktır. Sınıfsız bir toplumda suç denen şey barınamayacaktır. Suç olmadığına göre özgürlüğümüzü kısıtlayacak bir yapılanmaya gereksinim kalmıyacaktır. Ulaşılabilecek en geniş kapsamlı insan hakları insanlara sunulacaktır. Komünizm iyidir. Çünkü silaha gereksinim duymaz. Çıkarların olmadığı bir dünyada kavga kalmaz. Komünizmin olduğu yerde çıkar olmaz. E çıkarın olmadığı yerde de kavga kalmıyorsa, kavganın olmadığı yerde de silaha ihtiyaç kalmaz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Komunızm kotudur boyle bır ustumdekı model tıpte gencler uretir işte komunızm kotudur cunkı erceklesmesı ımkansız bır utopyadır komunızm kotudur cunkı gobek ıyıdır zengın gosterır dıyen genclerın elıne dusmustur :D komunızm ıyıdır cunkı trenle çuf çuf gıtmesi vardır (tren komuminist işidir turgut ozal a gore)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 @ mandoya bak guzel kardesim madem bazı seyler hakkında bilgin yok bence fazla bilmediğin konular hakkında sorum yapıp ozelliklede suclamalarda bulunma derim ben.ben bildiklerimi anlatabileceklerim bazı seyleri soyleyim ama bu konularda eger gercekten bilgi sahibi olmak istiyorsan alparslan turkes ve 12 eylulle ilgili kitaplar var kitapcılarda ben okudum onları eger evde duruyorsa gönderirim sana onları okuman daha faydalı olur. sonuçta burda herkes kendi fikrine göre yorum yapacaktır. Bunlarda benim dusuncelerim; 1- alpaslan turkes yada hicbir ulkucu, batılı kapitalistlerin maşası olmamıstır. asıl maşanın kim oldugunu bu ülke gayet iyi biliyor. o yuzden bunlar sadece gulunucek seyler. 2-bahceliye amerika destegi cekildi diye biseyler soylemissin. bi arastir bakalım kaçtane siyasi parti lideri yada kaçtane basbakan yardımcısı yada bahçeliden başka amerikanın elini opmeye amerikaya gitmemiş başka devlet adamı varmı?? (bknz: sayın basbakanımız t.erdogan 1 ayda 2. abd gezisine çikiyo) 3- ilk bastada bahsettiğin gibi ulkuculerin bir ordusu yoktur. o sadece 12 eylul zamanında askeri darbe olduktan sonra turkesi uzun bi süre bulamadılar ve turkesinden eski albay olmasından dolayı ordu icerisinde belli bir gucu oldugu biliniyordu. bu nedenle turkesinde yapılan darbeye karsı bir darbe yapacagı tahmin ediliyordu fakat olmadı boyle bisey. bu nedenle boyle bir ordu kuruldu 2 ncisi kurulacak diye bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya birkaç şey de söylemek istiyorum ülkücülerin silahlanmasıyla ilgili. ülkücüler de solcularda aynı dönemde silahlanmışlardır hatta solcular daha da aşırı gitmişlerdir. şahit olduğum bi olayı anlatayım size. lisden çıkmış tostunu yiyen bir çocuğu bir b.k uğruna sokağın ağzında kurşunladılar. nedni ise solcuların dağıttığı bildirgeyi almamış olmasıydı. aynı şekilde sokakta solcu bi evin kapısına önce ülkücüler dayandı arkasından polis eve bastı. evden küçük bir jandarma birliğine yetecek kadar el bombası ve silah çıktı. şimdi düşün bakalım ordu mu kurulmuş yoksa o ortamın koşullarına göre savunmaya mı geçilmiş? tekrar söylüyorum komünizim o kadar iyi bir rejim olsaydı şu anda dünyada onun borusu öterdi. ayrıca sizin dediğinize göre Atatürk te amerika nın maşasıydı. çünkü hemen sınır komşusu güçlü sovyet sosyalist rusya varken taaaa gidip deniz aşırı bi ülkenin demokrasisini ve cumhuriyetini getirmiştir...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Kelle koltuğunda 3 gün savaştı, Allah Allah deyip geçer Genç Osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Çok fazla beyni yıkanmş pati var. Yazık. @Viktor: Sevgili kardeşim herkez aramızda ki samimiyetin, hayatı paylaştığımızın, çok iyi dost olduğumuzun farkında değil. O nedenle ideolojik konularda public ortamda birbirimize karşı şaka yapmasak daha iyi. Tutar biri ciddiye alır bana yada sana ters bir laf eder kavga çıkar gereksiz şeyler yaşanır.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Alparslan Türkeş ikinci dünya savaşı görmüş devrimci nesilin başarısını engellemek amacıyla kullanılan bir maşadır..bunu kabul et ya da etme...bu çok açık ve net... hangi aklı selim insan vatanı ülkesi için zararlı olan şeyi yaparki...ya satılmıştır ya da deli... artık hangisi sen karar ver..[signature][hline][b]Türkiye, Kemalistlerin olmazsa hiç kimsenin olamaz![b] [Bu mesaj Mandoo tarafından 06 Temmuz 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 /Edited.Fazla sinirle yazılmış bir yazı olduğu için editledim. [Bu mesaj Gothic_Angel tarafından 06 Temmuz 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Türk sinemasında ülkücü cepheyi en iyi eleştiren filim(izlediklerim içinde) Şener Şen'in Zengin Mutfağı adlı filmiydi..edinin bir yerlerden yada büyüklerinize sorun eski bir filim..[signature][hline][b]Türkiye, Kemalistlerin olmazsa hiç kimsenin olamaz![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hangi aklı selim insan sokak ortasında bir çocuğu bildiri almadı diye öldürür. bunu yapan ya anarşisttir ya terörist...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Kelle koltuğunda 3 gün savaştı, Allah Allah deyip geçer Genç Osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 @mandoo sadece gulerim dediklerine devrimcileri engellemek için maşaymış vay beeee. tum turkiye biliyo kim maşa kim değil. bence sen birazcık oku. kafadan dolma seylerle saldırma sağa sola. bitmiş tükenmiş bir fikrin savunuculuğunu yaptığınında farkındasındır umarım. senin savundugun fikrin sahiplerini nedense hala bugun dağlarda sokaklarda goruyoruz polise bu düzenin bekçileri diye silah sıkan insanları. kim anarşist kim değil iyi düşün devletine milletine kurşun sıkanlarmı onun için canını verenlermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 mesajlarıma bakarak benim ne kadar kitap okuduğumu ya da neler okuduğumu nasıl anladın? ben gerekli kitapları okudum...belli sol yayınları ve sağ yayınlarıda okudum...yakınım olan ülkücü ve solcularla konuştum....düşüncelerini ve fikirlerini dinledim..yaptıklarını vs.. benim mesajlarıma gülüyomuş yürrrrü be kim tutar seni..[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 nerden anladım mandocum biliyomusun kitap okuduysan eger topic basligindaki o soruyu sormazdın..okusaydın bunların 20 sene öncesine dayanan seyler oldugunu bilirdin. burası neresi afganistanmıki devletten gizli birinci ordu kurulsunda ikinciside yolda olsun yapma be gozunu seveyim. doldurusa tahriklere gelme. ayrıca okusaydın 12 eylülü ve 12 eylüle gelinen aşamaları çok iyi bilir sormazdın bu soruları.. ha eger gercekten okuduysanda soru sordktan sonra hemen kendin hayır boyledir diyosan pek iyi niyetle açılmış bi konu oldugundan emin olamayız!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 neyse ben bu konu altına daha fazla msj yazmıcam eger illaki bişeyler kanıtlamak ispat etmek yada tartışmak istiyosan ozelden msj atarsın orda konusuruz. bostan yere kasıp germiyelim burayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kültür bilgi ve görgüyü birbirine karıştırma... bu 3 ünün farkını anla ondan sonra insanları eleştir...benim mesajlarım sert ve taraflı bu benim görgüsüzlüğüm...karşı görüşlü insanlara saygı duymuyorum bu kadar basit.. bilgime gelince sol görüş hakkında çok ince ayrıntılar dışında yeterince bilgi sahibiyim... kültürüme gelince 1970 li yıllardan beri doğan her türk çocuğu gibi babam yakın akrabalarım vs.. gibi insanlardan duyarak ve çeşitli dergi kitaplarla edindiğim seviyede... hmm..[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ataturk denız aşırı bır ulkenın yoentımını ve cumhurıyetını getırdı demişler lol unuz yanı tarıh ogrenın boyle sacma tezler ıelrı surmeden once Cumhurıyet zaten taa ılk cagdan berı var olan bır yonetım bıcımıydı romada zaman zaman uygulanmıs pek cok uygarlık cumhurıyetle yonetılmıstır amerıkanın ıcadı degıldır yanı cumhurıyet eskıden cumhurıyette secılme hakkına sadece soylular sahıptı bugunku cumhurıyette ıse secılme hakkına sadece parası olanlar sahıp yanı pek degışmedı iş demokrası zaten dunyada yok ıstedıklerı kadar demokrat gorunmeye calıssınlar ABD ıse cumhurıyet degıl federal yonetım uygulamaktadır yanı her eyaletten secılen senatorler senatoda karar alırlar eyaletlerde sıe valılerın borusu oter yanı bır nevı ıc ıslerınde bagımsız dıs ıslerınde beyaz saraya baglıdır ABD eyaletlerı başkan ıse sembolden ote degıldır cogu zamanda kukladır başkanlar en son kukla olmayı reddeden başkan kennedy CIA tarafından ortadan kaldırılmıstır sımdı bumu buyuk amerıkan demokrasısı neyse konumuz o degıl Ataturk ıse baska bıryerden etkılenmemıs nadır lıderlerden bırıdır sebebı ıse cumhurıyet yonetımı zaten eskı bır yonetımdır mesrutıyet zaten osmanlıda vardı padısahı kaldırın bakın hop cumhurıyet oldunuz ayrıca ataturk ekonomık modelelrı turkıye ıcın yetersız gormus karma ekonomı uygulatmıstır buda turkıyeyı dunyada kısa bır surede en hızlı gelısen 3. ulke yapmıstır (1. sovyetler bırlıgı ıkıncı 1867 meiji restarosyonu sonrası korkunc bır ataga kalkan japonyadır)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 iyide viktor ben senin dediklerine karşıt bi mesaj atmadımki...[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Telepinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 anlaşılan herkes kendi ideolosini öven kitapları okuyada karşıt tarafı okumuyo.şunu sölemek gerekirse kimse tam anlamıyla 1945 sorası türkiyeyi hatta 1938 sorası türkiye'yi bilmiyo.en azından burda yazanlar için konuşim...atkadaşlar şunu kafanıza sokun kullanma illa silah yardımı para vs yardımlarla olmaz.bitarafın karşısına karşıt bi gurup çıkarırsın böylece 2 gurp birbirine girer ve her 2 tarafta amaca hizmet eder.şunu kabul edin her iki tarafta benim ideolojim doğru diye bu ülkeye çok büyük zararlar verdi o temiz vatan perver sağ çetin emeç abdi ipekçi gibi ve bir çok savcıyı keserken haklımıydı , yada devrimci sol gençliğe acaba masumları devrim uğruna öldürme hakkını kim verdi kim için devrim yapmaya çalıştılar.her iki tarafta bencilce davrandı ve olan bu millete oldu komünizm çöktü evet ama liberalizm de kapitalizm de çöktü devir yeniden sömürü devri ası emperyalizm olmuş bazılarınız ikiside aynı dicek ama... birisi bir ekonomik sistem iken diğeri bir devletin sömürü ve baskı politikası yani bence eskiden ders alıp bugün aynıo şeylerin olmaması için çalışıacanıza şu forumda bile birbirinizi yediniz yazık hiç tarih geçmişten ders almaktır ama siz bir tarih forumunda bile bunu başaramıyosunuz sorada vatan millet sakarya kemalizm yazık gerçekten çok yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: DiabloTyrael, 06 Temmuz 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Komunizm felaket ve kaostur. Masonluk gibi komunizm de bir yahudi oyunudur. en fecisi ama senin gibi bir dusunceye devamli saldiran ,devamli hakaret edenleri. sanirim sana kucukken "kaka" yerine "mason" lafini ogrettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ged! Özele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 valla ozele hakaret icerikli bi msg atmisin,okumaya usendim. hayatta yahudileri yoketmekten baska amaclari olan bi insanim ben.ne sagcilara ne solculara karsi bi sempatim yok ,benim sana soylemek istedigim ,koru korune bi dusunceye saplanmis olma igrencligini tasimas olmandi. dusunclerini kusmak yerine ,biraz daha adam gibi anlatmani umarim bir gun,hayatta sana basarilar.bir daha da ozel msgdan rahatsiz etme,sikayet durumunda adminler kontrol edebiliyorlar.sonra niye yorunge disi oldum demessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Umarım Talmutçu Armagedon savaşta görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar