Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bodrumda olan ya da gelecek var mı?[signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bodrumda oturuyorum[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 guzel dreamer :D[signature][hline]go2hell
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 giden çok arkadaşım var Bodrum'a...gelicem ben de ne zaman bilmiyorum...[signature][hline]chuck!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi çok sıcak yaw gelmeyin oturun oturduğunuz yerde[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben de gelirim hatta pati buluşması yapalım bodrumda istanbul bi otobüsle hoppala diyip gidelim[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bende gelecm en yakın zamanda rusları çok özledim
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ehe sonra kedi populasyonu fırlasın burda :) abi çok pahalı yani birde ondan diyorum[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben gelcem noldu ki? turgutreise gelcem ben... her yaz ordayım. hastasıyım...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 walla ben geldim şuan bodrumdayım ama çanakkalemi özledim aşkımı özledim ben yaaaaaaaaaaaa[signature][hline]
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 18 inde geliyorum kızlarla[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 aynen geliyoruzz..[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 15i sabahı... mayfer siz nerede olacaksınız?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 beyler 15. ööle saatlerinde kız arkıma bodrumda buluşucam. bi 4-5 saat beraber oluruz. hiç bilmiorum, bodrumun içinde, onu nerelere götüriim... bildiiniz güzel görülmeye değer nereler var. tabi daha önemlisi güzel cafeler?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bak kaleyi bir gezdir çok güzel kafe olarakta seagul'ı tavsiye ederim deniz kenarı çok hoş bir yer.Barlar sokağını boydan boya bir dolaşın vakit öldürürsünüz hediyelik falan alırsınız.Suyunuzu falan afrodit marketten alırsınız(reklam yapalım:P ordaki gözlüklü sarışın arkadaşa-adı serdar-imamın selamı var de :))[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bodrum'un kendine has bişeyi var mı, eşe dosta aileye hatıra olarak; kaliteli olarak, farklı olarak getirilebilecek? bir bodrum kalesi figürü getirmek istemiyorum :/ [Bu mesaj odchu tarafından 14 Temmuz 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 adamik bide körfez barları güzeldir.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Öne çıkan mesajlar