Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne bea anime basmış her yeri

cenin

Öne çıkan mesajlar

ben okuyorum bayaa. hatta evde manga koleksiyonum var. ama ben yurt disinda kitaplari satin aliyorum, yani internetten takip ettigim bi seri olmadigi icin genellikle mangalar hakkinda konusmuyorum.

hatta enn sevdigim olay, bir manga serisini tamamlayip, arkasindan animesini seyretmek. hele hele ki animesi manga'dan farkliysa, gel keyfim gel. bayiliyorum.
mesela Shaman King, Gravitation, DNAngel, Magic Knight Rayearth, vs vs..[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga
Sosyal ağlarda paylaş

Manga okuadım pek (bir kaç Naruto Mangası okudum ama indirmedim hepsini) çünkü bilgisayarda bişiler okumak bana göre değil pek. Elimde tutmayı tercih ederim.

Çizgi romanlar ise eskiden çok okuduğum ama renklendirilmiş, kutuları alakasız yerlere yerleştrilmiş yeni versiyonlarını pek sevmediğim şeyler :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

Nincalar Sarmış dört bir yanımı[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...