cenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tamam animeleri seviyoruz ama hiç mi çizgiroman okuyan yok ya?[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ben anime pek sevmem aksine çizgiroman sever ve çizmeye de çalışırım..Ama 1 senedir hiçbir seriye başlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bende öss derdine son bir senedir bıraktım şimdi adsl ile eksiğimi kağatacam :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Earth X e başlamayı düşündüm tabi herşey düşündüğün gibi gitmiyor başlayamadım..Bi ara Star Wars Dark Horse istedim o da olmadı..Bu ikisini sana tavsiye etmek isterim ben ulaşamadıysam da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben okuyorum bayaa. hatta evde manga koleksiyonum var. ama ben yurt disinda kitaplari satin aliyorum, yani internetten takip ettigim bi seri olmadigi icin genellikle mangalar hakkinda konusmuyorum. hatta enn sevdigim olay, bir manga serisini tamamlayip, arkasindan animesini seyretmek. hele hele ki animesi manga'dan farkliysa, gel keyfim gel. bayiliyorum. mesela Shaman King, Gravitation, DNAngel, Magic Knight Rayearth, vs vs..[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Manga okuadım pek (bir kaç Naruto Mangası okudum ama indirmedim hepsini) çünkü bilgisayarda bişiler okumak bana göre değil pek. Elimde tutmayı tercih ederim. Çizgi romanlar ise eskiden çok okuduğum ama renklendirilmiş, kutuları alakasız yerlere yerleştrilmiş yeni versiyonlarını pek sevmediğim şeyler :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Büyülü Rüzgar diye bir İtalyan serisi var muhteşem![signature][hline]you know we Ain't gonna die! [Bu mesaj cenin tarafından 23 Temmuz 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ben zamanında Spawn okurdum yaw.. hala duruyor rafta! Güzel günlerdi valla[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bide manga disinda, Red Kit'le Asterixleri cok severdim. bugun elime gecse gene okurum =) ikiside beni gulmekten yerlere yatirirdi[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 asterıx zaten super yaws keske hala bulunabılse hatta ortaokulda fılan asterıx le oburıx tıplemelerını sezar ın kendıyle dalga gecmek ıcın yaptıgını soylerlerdı herkes asterıx ı sezar ın yazdıgına ınanırdı ehehehe[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Nincalar Sarmış dört bir yanımı[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar