oz_rw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ben yeni başladım daha 7 level bir gün oldu... acc ve paketim ikinci el... şifre kredi kartı adres felan herşeyi deiştirdim hiç bir problem yok yanlız isim eski sahibinin ismi ve deiştiremedim sabit duruyor silip yazılmıyor onu deiştirmenin bir yolu varmı?? gerçi farkmaz ama yinede aklıma takıldı birincisi bu.... ikincisine gelince server olarak hangisini tercih etsem daha iyi olur hangisin de daha çok türk var?? (burning legion dayım şuan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 İkinci soruna yanıt vereyim.En çok Türk Burning Legion adlı serverda var fakat.Yani basladıgın için zorlanırsın.Yani ordaki cogu Türk 60ladı.Sana tavsiyem low serverlarından birinde baslaman.Msl,Vashj,The Maelstrom,Bloodfeather gibi. [Bu mesaj Quardon tarafından 23 Temmuz 2005 09:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hmm bende bl de başlıcaktım ama kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar