Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 tıklıyorum terazine , helal :P[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 :)[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 şimdi kız arkadaşının getirdiği arkadaşı seni kabul ediyosa ne tür bir kızdır bu tartışılır ... ne tür ne tür? sana layık bi tür jnmmmm :D[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kız arkadaşına yazık olmuş, o kız arkadaşının arkadaşı da aslında kız arkadaşının arkadaşı falan değilmiş.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Hepsini okumadım da head bi topic de demişti demediyse burdada Threesome a koş baba diyorum hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 çok delikanli adammışsın[signature][hline]çikolata dişleri hayat ise düşleri çürütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Arkadaşlar bişiy diyim MsC benim Akrabam Olur ve Şuanda Bu Kıza Buna Yaptıgı İçin Gerçekten Hİç Pişman Değil Zaten Kızda Bunu Aldatıyomuş MsC ile yürüken bir baktık yanında sevgilisi bide bana dayım diyo çocugu tanımasam yutturcak[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Aşıkım!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 işte bu. herkes mutluysa ne ala. ulan.. %90 be az demiş azizim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 doggy nin katkılarıyla penguen film sunar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 aeh sly-one güzelmiş :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ahaha . süper. süpeeer :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hastasıyım yiit özgürün :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ehoy bomba bişey. :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 vay be ... yalan rüzgarı gibi .. fiyuuuuuuuuuuu ****rüzgar efekti **** said: LoRd_MsC, 20 Temmuz 2005 22:09 tarihinde demiş ki: Herkeze mrb... Bugün kız arkadaşım yanında bir kız geldi ya abiler kızı bi göreceksiniz tabe bende dururmuyum kızı kesmeye başladım haliylen bisim hatun farketti ama ne diyecek seviyor beni deli gibi :D Neyse işte akşam ben bu kıza göz kaş derken arada kızın tlf numarasını alıvermişim akşam bi aradım bunu işte senden hoşlandım dedim zati kız bayıldı adeta neyse yane cıktıgım kızın arkadaşını ayarladım şimdi o ne oluyor Netres filan mı :P [signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sly-one bitirmiş olayı bide utanmadan gülüyo[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 :D way cocunu.[signature][hline]Ardhath Quendra Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ulan senin gibileri yüzünden kızlarımızı sokaa cıkartamıoruz! bidee utanıcaına övüne övüne anlatıyo densiz!erkeklerin yüz karası![signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delikan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sevdiğim bi sözü sizle paylaşayım bir kız çirkinde olsa o kızla çıkacaksın nasıl olsa o kızın güzel bi arkadaşı vardır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar