Schweppes Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Merhabalar.. Arkadaslar Blood - Town - Eternal_knights - Sultanse vsvsvs.. Boyle Adını yapmı$ clanların videolarinin oLdugu bi adres veya Bu clanların web adresLerini biLen varsa Lütfen yardımcı oLsun. Yardımlarınız için teşekkürLer..[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bu benim ilk ama dier arkadaslarımın milyonlarca kez söyledikleri şey olacak... Arama-Aarama-Arama-Arama...[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Schweppes Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ne khamil adamsin, Aradik Bulsak neden soraLim Hem$erim ? Bilmeden konu$ma 1 daha![signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 lol tartısmaya gırmıcem heveslenme.. arayarak ben buLdum casttle war videosu.. hadi kolay gelsın.. kamil dedigin için teşekkur ederimm..inş. sende aynı kamillige erişirsin..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aradın ve bulamadın yuh diyorum artık okdr ayrı ayrı yerlere yazdık sen hala bulamadım diyon. acaba googleda felan mı arama yaptın?[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoodstar: Lvl=3x... 63 Clan=n00bz.... New_0rder Job=Assassian.... Arch Mage
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bak ztn aşşağı forumlarda var 4-5 tane video istersen şimdilik onlaral yetin ve video forumu açıldığında favorilerine eklemeyi unutma...[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 alan yetkililerinden rica etmek lazım videoları derleyip sticky yapsınlar böylece hem gereksiz topiclerden kurtulmuş oluruz hemde derli toplu olur videolar.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 koyucam şimdi bizim roguenlerle kapiştiğimiz videoyu olcak olan o 150mb lık video anasını satayım sonda bütün gün onu çakmeye uğraşın[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoodstar: Lvl=3x... 63 Clan=n00bz.... New_0rder Job=Assassian.... Arch Mage
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 öncelikle o videoların çoğunu koyan kişi olarak söyliyim.. bizzat benim açtığım ve videoların oldugu topicler var hemde birkaç tane... tabii roguenler ve hoodstarın açtığı topiclerde cabası... arama yapıp bulamaman ilginç geldi ama hala bulamadıysan ben senin için bi arama yapabilirim... :)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 İmzamda en alttaki adrese tıklıyorsun. 3. ve 4. maddeleri okuyup kendine bi çeki düzen veriyorsun...[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
blackforest Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Hoodstar, 21 Temmuz 2005 20:17 tarihinde demiş ki: koyucam şimdi bizim roguenlerle kapiştiğimiz videoyu olcak olan o 150mb lık video anasını satayım sonda bütün gün onu çakmeye uğraşın Looooooooooooooooooooooooool :D:D:D
Öne çıkan mesajlar