stong Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 selam arkadaslar ben myko ya yeni baslıcam burda insan mı orc mu olim bi farkları varmı bide bu server biraz editlenmis galiba hangi class secicegime karar veremedim ne dersiniz
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 pati de ki oyuncuların çoğu orc açmışlar.gerçi ben geçmedim deimosa.orc olup kısa zamanda lvl atlarsan klana alabilirler(belki)ayrıca 20 sayfalık noobz klanının konu başlığı war bide oraya baksan ? [Bu mesaj marksman tarafından 22 Temmuz 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj marksman tarafından 22 Temmuz 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
stong Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 arkadaslar myko clienti indiriyorum ama 15 mb hızla daha hızlısı yokmu yukarda okudum almanya serverından indirin server 14 demissiniz ama server 14 yok 13 e kadar war ne yapmam lazım
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 İlla 14'ten indirmen gerekmiyor. Seç kafana göre bi tanesini indir. Unutmaman gereken tek nokta: Yardımcı program kullanma. Bunu bir milyon kere yazdım bir milyon birinci kere tekrar yazayım: Karşınızda yardımcı programla 4 kere indirmeyi deneyen bir örnek bulunmakta. Ve 4'ünü de bozuk çekmiş bir örnek. Bkz: Şekil 1a : Ben[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
Öne çıkan mesajlar