Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Statik IP

Governor

Öne çıkan mesajlar

Sizleri bilmiyorum ama benim görüşüm statik ip'in mecburi olması adsl'nin çıkması ve iplerin bağlatının koparılıp tekrar bağlanması durumunda değişmesi bir çok saldırayıya yardımcı olmakta, örnek litmus trojonları, weblere flood saldırıları gibi bir çok sorun çıkıyor. Sabit IP bence zorunlu hale getirilmeli...[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere -
- Qualohtarie UO Shard Runuo -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Governor, 23 Temmuz 2005 12:01 tarihinde demiş ki:
Sizleri bilmiyorum ama benim görüşüm statik ip'in mecburi olması adsl'nin çıkması ve iplerin bağlatının koparılıp tekrar bağlanması durumunda değişmesi bir çok saldırayıya yardımcı olmakta, örnek litmus trojonları, weblere flood saldırıları gibi bir çok sorun çıkıyor. Sabit IP bence zorunlu hale getirilmeli...

Şahsen dinamik ip işime yaramıyor değil :). Ama static ip olsa hayır da demem.

Ama ttnet'in yapacağını sanmam. Düşünsene sen sabah nete girdin ben akşam. İkimiz aynı ip'den faydalanabiliyoruz ve tt kara geçiyor. Bir günde bir ip ile iki kişiyi idare ediyor. Belki 3 belki 4 vs... Eğer static istiyorsan kendim yaptırabilirsin ücreti fazla birşey değil sanırım 3-4 milyon birşey. Böylece saldırılara maruz kalmazsın (eğer kalıyorsan[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Sosyal ağlarda paylaş

statik ip aldiginda ttnetin yada karsidaki isp nin senin baglantini 1 yil falan kopartmayacaginimi zannediyosun ? bu arada p2p programlarinda (kira sozlesmesi oldugu surece!)zararlari bile var dc++ hublarindan bir ban ye istersen ondan sonra bunu savun yada herhangi bir sitenin serverindan turk oldugun icin senin iflagini banladigi ,engelledigi durumlarda bu sozler aklina gelsin ..ha ne zaman fiber gelir ne zaman hepimiz ayni local areanin icinde oluruz (aslinda kismen cablo)o zaman statik ip yi tartisiriz ancak dsl teknolojisinde statik ipinin yararlarindan daha cok zararlarini gozlemlemek lazim ozellikle bu zımbırtıyı p2p icin kullaniyosaniz[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...