Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Arkadaşlar şöyle fontlarımızı paylaşalım arşivimi büyüsün diyorum. İlk önce kendi arşivimi upload etmeden hiç font yüklememiş bir arkadaşımdan orjinal xp fontlarını biryere (örneğin buraya) upload etmesini isteyecem. Çünkü bu fontlar zip halindeydi ve win98 sistemi fontları ile ziplendi. Yani benim arial fontum filan şu an win98 sisteminden alınma. Tabiki bütün fontlar değil ama orjinal fontlar olursa güzel olur. Zaten azcık xp fontu var. Neyse akşama kadar beklicem upload eden olmazsa 713 tane fontumu zipleyip sizlere verecem :). Sizlerden de bekliyorum. Başlığı bir mod arkadaşımız Font paylaşımı diye düzeltirse güzel olur t basmamış :-P[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 23 Temmuz 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sıfır km fontlarımı upload ediyordum faydalı olalım diye de 37mb rarlı hali, upload edilecek gibi değil yani pek. çok lazımsa bi akşam açık bırakırım upload eder, çıkıcam birazdan.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 napıonuz abi o kadar fontu, rahatsız mısınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar