DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 abi adsl nin 512 ye kadar bütün tarifelerini ogrenebilir miyim lütfen??[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 adsl yok muydu ya ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 sallama bal gibi veriliyor yerine bağlı ve şansına port bulursan alıyorsun[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes...
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ben ne dedim ? port bulursan alıyorsun sonuçta kesinlikle alamazsın diye bir olay yok sabır meselesi 1 ay da da sıra gelebilir 1 yılda da.(bana 10 ayda falan geldi) gelmezse port açılmasını beklersin ki onun ne zaman olacağını allah bilir[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Adsl kullanıcıları acaba hızı nasıl?Birde fiyatı nedir? Ha port olayı telekom bu sene yeni portlar açacagını duyurdu ama ne kadar yardımı dokunu bilmiyoruz...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 http://www.adslturk.com/[hline]I hate Madonna Mr.Brown
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Hmm daha önce fiyatları iyiydide şimdi uçmuş bayagı :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Öne çıkan mesajlar