Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kekurikekukaka [kekuri Ring]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saati server ın reset saatine göre değişir.(her 8 saatte bir çıkar resetten sonra)

Hemen hemen bütün Kecoon grupllarının içinde çıkabilir.[signature][hline]----------------
Nick:Nyaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:56xxx
Mesaj tarihi:
said:
Ben şu beşte bir kuralını duymamıştım hiç

Duyamazsın öylebişi yok zaten :)

Tamamen level'ınızla ilgili, Lvl50 yüksekseniz çok çok ama çok zor ring çıkması.

Lvl' ınız düşük ve hala çıkmıyorsa şansınız yok demektir.[signature][hline]----------------
Nick:Nyaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:56xxx
Mesaj tarihi:
geçende bizim miqroplardan biri clana mesaj atıyo işte bi işteah bi iştah
-- abi boss çıktı
-- kestim
- la ne cabuk kestin kendin mi kestin nası kestin
-- abi kekukkekrkaka cıktı kestim içinden ne çıktı söölim mi
-- NOthing
abi neden bişiy düşürmedi şinci bu yaratık hem sekiz saatte bi cıkıo hem de bişiy cıkmıo amma sacma iş yaa
ben bişi annadıysam level düşeyim walla[signature][hline]CLAN _Miqrop_
clan leader CANYX
server diez
+40 aliyoruz isteyen PMlesin
Mesaj tarihi:
Nasıl resim koyacağımı öğreneyimde buraya 5 spawn yerinide koyacam.[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
Mesaj tarihi:
Ya seni noob sen git kecon kes kekurikekuka senin neyine azik
1 senedir oyunu oynuyon :D euheuuehue hadi sana kolay gele[signature][hline]name= _Shujinko_
lvl=6*
clan= yoq :(
Karus_Assasin
Baş Düşman= DraBuLL
Server= Xigenon
Mesaj tarihi:
ama tabi bi de şööle bi olay war arkadaş dedi ki saat tuttum şimdi çıkıcak dedi neyse biz bekliyoruz tabi çıksın diye ama bişiy çıkmadı sonra bi alan çaktım kecoonlara evellallah düşürdüm bi tane +6 kekury[signature][hline]CLAN _Miqrop_
clan leader CANYX
server diez
Mesaj tarihi:
said:
Miqrop_AmidoN, 21 Temmuz 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
ama tabi bi de şööle bi olay war arkadaş dedi ki saat tuttum şimdi çıkıcak dedi neyse biz bekliyoruz tabi çıksın diye ama bişiy çıkmadı sonra bi alan çaktım kecoonlara evellallah
düşürdüm bi tane +6 kekury

+6 düşürdün hemde? Helal olsun. Saat kaçtaydı o?

[spo1=:P]:P[/spo][signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Mesaj tarihi:
o n eya uskoda +6 kekury mı dusuo hemde moradondakı yaratıktan alla alla bi de upgrade ıtemdır :D

bu kdr da sallanmaz:)[signature][hline]Nick: ::NeveRminD::
Server: Ares
Clan: The Others
Mesaj tarihi:
said:
Miqrop_AmidoN, 21 Temmuz 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
ama tabi bi de şööle bi olay war arkadaş dedi ki saat tuttum şimdi çıkıcak dedi neyse biz bekliyoruz tabi çıksın diye ama bişiy çıkmadı sonra bi alan çaktım kecoonlara evellallah düşürdüm bi tane +6 kekury

ahahah bak bi +6kekury belt düşserse hbr ver ben satın alcam(hayvan gibi bonus olur onda)[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh
Nation:Karus...................Nation:Karus
Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight
Lvl:60............................Lvl:62
Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2
Np:10xxx..........................Np:15xxx

Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
Mesaj tarihi:
Gecenlerde 1 tane kecoon kestim kekuri ring ve belt cihti sonra gidtim bes busla +10 yaptim ustune bide blessed ench. ekledim of of bi guzel olduki sorma....
ben +10 yaptim istersen o +6 yi ver bana +10 yapiyim onuda.para konusundada senin icin biseyler yapariz....:)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Valla ben tam da atacker lığı bıraktığım gün rastladım kekumsu bossa..Elimde dandik dundik 56 lık mızrakla la 1 dk dan fazla iksir manyağı oalrak kestim..İkincisinde ise tedbirliydim ama gitti yine işte düşmedi..Antares filan kes eslantta..
Mesaj tarihi:
ya ne o ööle herkes bi makaradır tutturmuş gidio +6 altı dediysek 6dex bonus werio işte
biri ordan upgrd itemdir şindi bu demiş biri ordan yüsük busladııını iddia etmiş
hepsi boş laf bunların hepsi[signature][hline]CLAN _Miqrop_
clan leader CANYX
server diez
  • Yeni Oluştur...