Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bi banner değişim sistemi yazma planşarım var türk siteleri kapsıyacak amatör sitesi olup tanıtmak isteyen ve böyle bir hizmete dahil olabilecekler var mı?[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 blog gibi mi?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 http://www.geocities.com/aozefe/anasayfa.html önceden swish le yaptığım site ama linkler gay geocities yüzünden çalışmıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 oasis.gen.tr amatör-profesyonel arası kalmış bir site.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 [Bu mesaj Sailor tarafından 19 Temmuz 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 unrealdimension seninkini amator saymayalım artık :) Sen mi yazdın blogu?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 blog : http://nameless13.blogspot.com/ site : www.fulfur.8m.com (boş bi olay eheh)[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 geyk.net ise benim sitemin kullanıcılarına hitap ediyor.Olabilir dagger site şuan bakımda uo sunucu sitesi.[signature][hline]Ardhath Quendra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 benim var ama hiç uğraşamam :) kasımdan bu yana siteyi güncellemedim bile :) çok fena halde üşeniom :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Şu konuya bir açıklık getirelim. Eğer bir siteden maddi fayda sağlıyorsanız, o site profesyoneldir. Bir siteye profesyonel diyebilmek için sadece tasarıma bakmamalıyız :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Hakkaten hep merak etmişimdir neye göre profesyonel olduğunu saptıyoruz sitelerin. Ben kendi çapımda bişeyler yapıyorum ve profesyonel olabileceğimi düşünüyorum html konusunda :) Aha bu da tekstil firması için deneme sayfaları.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 www.gokhan.sex.tr.tc[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} [Bu mesaj Mandoo tarafından 20 Temmuz 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: zgrw, 20 Temmuz 2005 00:41 tarihinde demiş ki: benim var ama hiç uğraşamam :) kasımdan bu yana siteyi güncellemedim bile :) çok fena halde üşeniom :D aynen benim birde amatörlük haricinde biraz daha iyi durumda olan sitemde mevcut.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 www.pyasha.com [Bu mesaj Ragnar tarafından 20 Temmuz 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gish Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 benim asp ile bir tane vardı arkadaşlar dosya upload etsin diye açmıştım 100mb kotası vardı.[signature][hline]Dance with the dead in my dreams Listen to their hallowed screams The dead have taken my soul Temptation's lost all control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hepimiz Heyvanız Aslında [spo1=Site]Heyvan.tk[/spo] [spo1=Merak et!]Heyvan Forum[/spo][signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Tıklayın![signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 www.gym-world.cjb.net[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 darkned o sitenin dizaynı 15 dk içinde google a üye olunabilmek için yapıldı ondan öle[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Blog bile sayılmaz, monolog-blog gibi bişi şu aralar tıkla[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: DeadSouL, 20 Temmuz 2005 16:47 tarihinde demiş ki: Tıklayın! Ne yaptın ya sen Deadsoul :) Doldurmuşun Msn yi[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Janitschar, 23 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki: said: DeadSouL, 20 Temmuz 2005 16:47 tarihinde demiş ki: Tıklayın! Ne yaptın ya sen Deadsoul :) Doldurmuşun Msn yi İki günde bir girdiğim dört yeni giriyle güncel tutmaya çalışıyorum :)[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü [Bu mesaj DeadSouL tarafından 23 Temmuz 2005 10:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar