NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 işte başlıktan da anlaşılacagı üzere ql225 yada yüksek kalitede Guardian Conductor of Corruption'e ihtiyacim var. bu tower'i yaptırabilmek içinse Conductor of Corruption Program bu cici non-bliztable mission drop item'a ihtiyacım var. Bu item'ı gören yada duyanların AO in game Neurochrome adresine başvurmaları eger ulaşamazlarsa mesaj bırakmaları rica olunur. İlginize teşekkür ederiz. :)[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 valla bende ikiside var ama ql 75 :([hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 masonery 10 milyona almis neuro, superslang mi adi neyse o elemandan[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer [Bu mesaj Cheater tarafından 29 June 2003 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ağustos ta dönecem neu olm imp leri sen şimdiden hazırla.Ha bide carbon armor lazım olacak bana kim war yapabilen şu an =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ok kabul ediyorum ben n00b'um aradığım parça tower shopta satılıyormus bakmayacak kadarda danacıkmışım. amaaaa :) ql 206+ Cloud of Polychromic Nanobots gerekebilr hatta iyi olur sevinirim :))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 hatırlatsana bana oyuna gırınce bende olabılır bulamazsan da farmlamaya calısırız[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: NeoCrime, 30 June 2003 03:57 tarihinde demiş ki:ok kabul ediyorum ben n00b'um aradığım parça tower shopta satılıyormus bakmayacak kadarda danacıkmışım. hehe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 neymiş kişi önce eleştirmeliymiş :))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar