gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Bonecrusher, 22 Temmuz 2005 22:48 tarihinde demiş ki: said: tashmoo, 22 Temmuz 2005 21:00 tarihinde demiş ki: ınternet yok fatura yuzunden kapandı hıc bı sıteye falan gıremıyorum cevrımdısından patıcıge gırdım nasıl olduysa bıde msj atıyım dedım attı hmm vay be bala bak. bilgisayar iyice paticikkolik olmuş demek ki. belki de i yerine ı, ç yerine c, ğ yerine g yazdığın için de olabilir :-P bir ara denemek lazım aslında ingilizce klavye desen degil. Turkce desen degil bir gariplik var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 türkiyeni geneli ttnet göçtü..varla yok arası birşey..bazı siteler açılıyor..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 way cocunu[signature][hline]Ardhath Quendra Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 internet yok mu ? : ( bunca yıldır keklemişler bizi var diye. buyur bi de burdan yak[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 *!ohmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm* (ops, pardon fazla dalmışım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: XaeroFarb, 22 Temmuz 2005 21:13 tarihinde demiş ki: :D[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar