Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Nasıl Bir Dans?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
breakdance o.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
adam belliki yıllarını bu işe adamış ve de muekemmel yapıyo işini ayakta alkışlanası bi gosteri.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

[Bu mesaj Cintonick tarafından 22 Temmuz 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi adam şınav çekti resmen böle ayakları tam havada olmayacak şekilde kesin görsel efekt var :)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
eski sewgilim bu dansta antalya birincisiydi...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
ya breakdance yapana değilde böyle bir dans yaparsan heralde kızların pek bir şansı olmaz :-)

tıklayınız ve "oha" deyiniz

turunculu cocuğa dikkat.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

Mesaj tarihi:
said:
fiona, 22 Temmuz 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
eski sewgilim bu dansta antalya birincisiydi...

eski olduguna gore kasmayin bosuna gencler[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
İlk verilen linkteki adam hatırladığım kadarıyla breakdance dünya 1. siydi. Yanlış hatırlamıyorumdur umarım, baya bi zaman önce izlemiştim...[signature][hline]Janitschar Family LL
P.G.T.
Mesaj tarihi:
"Save as" yapacaksınız.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

Mesaj tarihi:
Tekrar ediyorum benim verdiğim linke bakanlar turunculu çocuğa dikkat etsinler breakdance falan yalan yani :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

• Yeni Oluştur...