Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ya bazı oyunlarda ekranın soluna gidince sola deam etmiyor. yani mesela anno 1502'de ve Baldur's Gate 2'de ekranın soluna gidince hani ekranın sola doğru kayması lazım ama kaymıyor yani en dibine gidince kaymıyor ama en solun hafif sağına (yani ekranın en ucuna değil hafif önüne) gelince kayıyor. nereen ayarlayabilirim bunu? umarım anlamışsınızdır. daha önceden olmuyordu.[hline]
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Oyundan olabilirmi reinstall denedinmi[hline]This Cat Scratches Free.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 black isle'ın hayvanlığı. çoğu oyununda öyle bi olay var.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Leath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ben hic boyle bir$Eyle kar$ila$madim kullanilan donanim+driverlerden olabilirmi?[hline]Leathas Level 23 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
Predator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Black Isle oyunlarında var denildiği gibi. Fallout 2 dede vardı mesela[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
goldenice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: horacegoesskiing, 26 June 2003 16:45 tarihinde demiş ki: black isle'ın hayvanlığı. çoğu oyununda öyle bi olay var.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. hatanın black islede oldugu doğruda bir grafik hatasıyla hayvanlık arasında pek bir bağ kuramadım
Öne çıkan mesajlar