Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 warriorlara bak hele warrior thread i bakmazlar nasi olsa diye nasi cekistiriyorlar mageleri :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Sıs sen mage, bir mortal bi intercept bide executelık canın var zaten sıs![signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 o uldamandaki boss warrior için manyak güzel , speedi yavaş damage i ağır bi silah veriyo adı stoneslayer hatta benim paladine almıştım bi ara , ki truesilver champion almıştım onun yerine sonradan :)[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Disorder Mining/Engineering http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paladin için guzelama warrior için değil =) sebebi nedir derseniz yien aynı sebebp axe/polearms masteryden gelen cirt bonus, evet silahın kendiside +%2 cirt veriyo ama yetmez =) Fury buildsanız o zamanda dual wield gidiyo warrior zaten.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar