Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Arkadaşımdan Winbond adlı şimdilik kullanmak amacı ile ethernet kartı aldım , fakat driverları yok. Kendim netten çabalarım ile bulduğum ethernet kartının driverlarını denedim. 23948230 değişik driver denedim çoğu olmadı ama son 2 tanesi çalıştı windows xp disketi var dedikten soraki menüde kartı seçmeye izin veriyordu. Kartı seçtim (2 tane olan seçenekten) daha sora ileri bastığımda inf stili istenenden farklı mesajını aldım, yani driverı yükleyemedim. Kartın modeli W89C940F Winbond ne yapmam gerekiyor ?
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 google http://www.winbond.com.tw/e-winbondhtm/partner/b_3_c.htm
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Zaten bu driverları deniyorum. Daha önce başka driverlarını denemiştim win xp için olan ama hiçbirisi olmadı , win xp beğenmedi bu driver donanımınıza uygun değil dedi. En son denediğim driver seçme ekranında çıktı ama ondanda yanıt alamıyorum inf sorunu nedir yahu ?
Öne çıkan mesajlar