Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 4783413 bytes) in /var/www/html/phpMyAdmin-2.6.2-pl1/libraries/read_dump.lib.php on line 23 Phpmyadmin'den veritabanı yüklemek istiyorum ama bu çıkıyor :(. Ne dosya olarak nede copy/paste olarak veritabanımı yükleyemiyorum. Sürekli bekliyor sanki 10mb'lik dosya yüklüyom gibi en sonun o hatayı alıyorum . Sizce sorun nerede arkadaşlar? Makinaya reset de attım zonealarm'ıda kapadım ama...[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 20 Temmuz 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ne kadarlık dosya yüklüyorsun ki =p[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 büyük ihtimalle 4.2. I kurulu makınanada ya 5 e upgrade et yada aşşağıdakıleri bir dene php.ini den memory_limit limiti 20mb yap max_execution_time 3600 yapıp denesene[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ewt php.nin den deiştir limitini upın[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 İyide host benim değilki :D internetteki host :). Neyse host adminine söyleyim umarım yapar. Sağolun dostlarım ;) Ayrıca dosya büyük değil 600kb. Limiti aşmıyor.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 23 Temmuz 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ini_set fonksiyonunu kullanmayı deneyebilirsin sözü edilen değerleri geçici olarak değiştirmek için.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Zopik, 23 Temmuz 2005 00:23 tarihinde demiş ki: ini_set fonksiyonunu kullanmayı deneyebilirsin sözü edilen değerleri geçici olarak değiştirmek için. PhpMyadmin'de hostun ona ulaşımım yok anca kendi phpmyadmin'imi yüklemem lazım :). O hoo oh host adminine söylerim ben mi uğraşcam :).[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar