CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 arkadaşlar bilgisayarın düğmesine bastığımda -ya hiç görüntü gelmeden takılıyor -ya herhangi bi ekran geldikten sonra takılıyor -ya da windows açıldıktan sonra takılıyor bu olaylar genellikle arka arkaya oluyor mesela 1.açış:görüntü gelmiyor 2.açış:ilk gelen ekranda memory checking derken takılıyor 3.açış:biraz daha ilerde takılıyor....... velhasıl böyle 15 küsür açıştan sonra gıdım gıdım windowsa kadar gelebiliyorum... tamamen açıldıktan sonra ise bi sorun yok..hatta rahatlıkla res bile atabiliyorum... sorun makinenin sıcaklığı ya da soğukluğuyla alakalı olabilir mi ya da nedir ne olabilir ?şimdiden teşekkürler[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 işlemci fanında problem olabilir.Çalısmıyodur veya aşırı toz birikmiş olabilir power supply nde bi sorun olabilir anakartında sorun olabilir ciddi bi problem olsa gerek sen genede aç bi bak.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 büyük ihtimal ya ramlerinde ya anakartta sorun var,ramlerinin başka bi bilgisayarda dene çalışıyosa anakartında sorun vardır,işlemcinde sorun olsa memory check ekranı gelmeden kitlenir bilgin[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 islemci/ekran karti/psu/ram ...[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar