Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yalnızlığa kendini alıştırırsan bir beklentin olmaz kimseden. beklentin olmazsa boşa giden duyguların olmaz. duygular boşa gitmezse .... insan rahat olur. daha bi güzel olur ... said: _gZm_, 22 Temmuz 2005 20:14 tarihinde demiş ki: bence kımse yalnız olmamalı...karsıyım herzamn yalnızlıga arada bı ıı olur ama herzamn olmaz
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yalnızlık en iyisi kardeşim...ben alıştım artık.. en iyisi yalnızlıktır bence kafanı dinlersin oh mis gibi..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 iyidir yalnızlık iyi.[signature][hline]peace!
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Madcat, 22 Temmuz 2005 20:28 tarihinde demiş ki: yalnızlık en iyisi kardeşim...ben alıştım artık.. en iyisi yalnızlıktır bence kafanı dinlersin oh mis gibi.. +1 +2 +3 +4 +5 ................
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Seçilmiş yalnızlık sizin bahsettiğiniz... Zorunlu yalnızlık kötüdür, berbarttır, amandır, offtur...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 duygusal atraksiyonlar düşünme yetisini zayıflatır mantıklı insanları bozar iyidir yanlızlık felsefelerinle ölüp gidersin[signature][hline]Fire in the Darkness...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar, yeryüzünde sizin kadar yalnızım, bir haykırsam belki duyulur sesim, ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım. zorunlu yalnızlığı hiç sevmiyom harbi , hele sevgili vs. uzaklara gitmişse , böhü. :/ http://rapidshare.de/files/1964782/ZEKIMU_5.MP3.html[signature][hline]peace! [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 22 Temmuz 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar