Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yalnızlığa kendini alıştırırsan bir beklentin olmaz kimseden. beklentin olmazsa boşa giden duyguların olmaz. duygular boşa gitmezse .... insan rahat olur. daha bi güzel olur ... said: _gZm_, 22 Temmuz 2005 20:14 tarihinde demiş ki: bence kımse yalnız olmamalı...karsıyım herzamn yalnızlıga arada bı ıı olur ama herzamn olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yalnızlık en iyisi kardeşim...ben alıştım artık.. en iyisi yalnızlıktır bence kafanı dinlersin oh mis gibi..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 iyidir yalnızlık iyi.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Madcat, 22 Temmuz 2005 20:28 tarihinde demiş ki: yalnızlık en iyisi kardeşim...ben alıştım artık.. en iyisi yalnızlıktır bence kafanı dinlersin oh mis gibi.. +1 +2 +3 +4 +5 ................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Seçilmiş yalnızlık sizin bahsettiğiniz... Zorunlu yalnızlık kötüdür, berbarttır, amandır, offtur...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 duygusal atraksiyonlar düşünme yetisini zayıflatır mantıklı insanları bozar iyidir yanlızlık felsefelerinle ölüp gidersin[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar, yeryüzünde sizin kadar yalnızım, bir haykırsam belki duyulur sesim, ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım. zorunlu yalnızlığı hiç sevmiyom harbi , hele sevgili vs. uzaklara gitmişse , böhü. :/ http://rapidshare.de/files/1964782/ZEKIMU_5.MP3.html[signature][hline]peace! [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 22 Temmuz 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar