Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 arkadaslar aramızda doğuşla hilal cebecinin üzülürsün adlı parçasının video klibi olan var mı..? eger varsa bana gönderebilir mi...? çok tşkler..![signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 up..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 biraz araştırdım ama çok eski yahu bulmak zor :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Madcat, 22 Temmuz 2005 20:07 tarihinde demiş ki: biraz araştırdım ama çok eski yahu bulmak zor :D ya çok saolasın da belki arşivinde olan warsa lütfen öm den ulaşabilir mi...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Öne çıkan mesajlar