Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaptığınız en büyük fırlamalık...


Lonely

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunu oynadığınız sürece yaptığınız en büyük pisliğinizi, en büyük fırlamalığınızı, komik yolla aldığınız intikamınızı buraya karalayıverin. Merak ettim okuycam :D


Dip: Allah aşkına bu sefer konuyu saptırmayın ve içten olun. Mesela size kıllık yapan birini arenaya çektiğinizi ve sizi nasıl çatır çatır kestiğini anlatın :D Yada sizi almayan bir golem partisinin üstüne falcon çekerken nasıl çizildiğinizi bile yazabilirsiniz :D:D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"

Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.


[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 22 Ocak 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fatih önce sen anlat bence :)[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir..
Name:kIzIn1i
Nation:MagiCian
Race:EL Morad
Job:gLacier
LvL:5x
Manner:389
cLan:Knights
Server:ARES
ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eslanta ilk girdiğim günlerde ks yapmayı hiç sevmiyodum. Bu yüzden harpylerde oturup saatlerce beklediğim bile olmuştu.

Yine böyle saatlerce beklediğim bi gündü. Bekledim bekledim tam partiye gircekken server gömçtü.. Yarım saat sonra tekrar açıldı ve ben girdim. Tam serverin yeni açıldığı zamana denk gelmişim, harpylerde çıkar çıkmaz partiye aldılar beni. Bi 15-20 dakka ks olmadan epey bi kastık. 20 dakka sonra ks ciler geldi. Ks cilere o zaman nasıl ayar oluyorsam, partideki buffera rebuff yaptırdım. Gidip troll çekcem güye ks partisine.
Hacı ben gittim. Trolle chill atcam diye troll warrior a chill atmışım. Allah'tan chillden sonra bi kaç saniye bekliyo monster. O sırada koştum tekrar harpy partisine. Arkama baktım troll warrior görünmüyodu. "Oh be zor yırttım şerefsizim" diye düşünürken gözüm sağ üst köşeye takıldıç Herkesin hp'si takır takır düşmeye başladı. Görüntüyü çevirip bi baktım, ks partisini dağıtması gereken troll warrior bizim partinin altını üstüne getirmişti. Ks'cilerin içinde beni pianadan tanıyan biri varmış. Benim trollerin o tarafa gidip geldiğimi görünce "bu kesin bi pislik yapcak" diyip escape yapmış partiyi.

İtiraf ediyorum.. Ks dağıtcam diye kendi partimi dağıtmıştım... Sonrada "Y..şak ks partisi üstümüze troll warrior çekip kaçtı" demiştim :([signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"

Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane fire mage harpy de ks yapiordu
ben de iceim ilk blizzard atıyorum yavaşlasınlar die blizzard yerine ice burst atmıştım adamların üstüne dogru geldim tam adam infernomudur nedir onu cast ederken bi esc yaptim ks cilar ölmüştü ne swiftleri vardı nede buffları sonra adamlar biton küfür basıp gitmişti tabi partydende tebrik mesajları yagıyordu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende fatih gibi ks olayını pek sevmem.ks yaptıın adamalrı enayi yerine koymak bu.bi gün harpyde tam 1,5 saat bekledm.evde olsam beklemek koymaz ama cafede 1,5 saat adama ii girio.party liderine pm atıorm adam ok alcam seni biras bekle dio ama 1,5 saat bekledm ıh ıhh adam almadı.bende ks yapmayım adamlara kıllık yapıym dedim.neyse adamlar getirdi harpyi blizzard indi bende harpylerin arkasına geçip arkadan :D vurdum.amacım harpyler onlara doğru diil bana doğru gelmesi ve harpylerin daalmasıydı.
sonuç? tam bi facia! :( hepsi birden döndü bana vurdu.galiba biras fazla yakından inferno atmışım :utaniem:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir keresinde partideydim Ares de dts lerin orda dc oldu tekrar geldim parti dc yasdım adam full dedi bende gittim ne kadar ash ve dts warsa lure ile topladım geldim ortalarına slashTown hemen....5 sanğiye sonra partideqi bir arkadaşım senin a.q dedi bana.Ölmüş :D

[Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 22 Ocak 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eslantta parti arıyodum,kimse almayınca baya bi sıkılmıstım,
dısarıda gezerken bide baktım Troll King :D
TrollKing amcamı eslant baze e kadar davet ettim,saolsun davetimi kırmadım,kapıdaki guardları 2 ser vurusta öldürdü,base e cektım sonra.
Base de bir kac akıllı attack verdi,tabi hepsi rahmetlı oldu,yaklasık bi 4-5 kisi öldu,resseerr diye bagıranlar falan..
Birileri dısarı cekıyodu,ben tekrar oklayıp iceri cekıyodum,sonra sıkıldım,tekrar taktım pesime derulara götürdüm, deru partisi esc ledi.Oradan peşimde Troll amcamla köşedeki apos partisine gittim, Aposta anlamadıgım bir şekilde priest yattı :D orada Yarbeni yi gördüm direk Town ladım zaten :D[signature][hline]GrandMaster Lanet İnsan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla çok matah bi olay diil ama Kalluga dayken, clandan 2 warrior arkadaş bi de ben warrior elimizdeki silahları inventory ye koyduk. Yumruklarla bi tane skeleton indirdik...

bi de arena da ben arkadaşla boks maçı yaptım dur resimde koyayım :)) arkadaşın level ı 48 di benim ki 43. HP si daha fazla olduu için her defasında ondan daha fazla zarar vermeme rağmen o yamultuyodu beni.

PS: ScreenShot lar arkadaş tarafından çekildi.




[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim
Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi.
weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D

[img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zombi vadisi her zaman ki gibi çok kalabalıktı. arka soledim assayla 10-15 tane skeleton scorpion falan topladı getirdi.ks ciler ve diğer partiler dümdüz tabi.

bu temizlik operasyonunu 3 kere tekrarladıktan sonra mekan yalnız bize kalmıştı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heralde party deyken saphire falan cıktıgında partyden cıkıp safiri almak :D
sonra da disconnect oldum bi daha alırmısn beni yalanı :D
hehe cok seviyom ya[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cold_fire, 22 Ocak 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
eheheh waren zombiye skeleton falan getirmek artık klasikleşti be abi.bence daa ii bi fırlamalıını annat.


onlarda bisi mi :) adamlar grely falan getiriyo 5-6 tane :))

ama ben böyle ks olayları olduğu zaman map i acarım haritadanda oyunu takip ederim :)) çözüm yada fırlamalık sayılmaz onlar[signature][hline]PRaXToR
Orc İxgenon
Paper Mage lvl 49
National Point: 101 Manner 585
ßir cümle ile ßen: Ölümü beklerken ßoş vakitlerimi değerlendiriyorum!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...