hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Arkadaşlar bugün aldım ürünü.. Görünümü gerçekten çok şık.. LG FLATRON ez T730SH (CRT) İlk izlenimlerim çok güzel. 1280*1024 max çözünürlük..(60Hz) said: Tüp CRT Tüp Boyutu 17 Nokta Aralığı 0.24 mm Görüntü Alanı 16 Yatay Frekans (Khz) 30~71 Dikey Frekans (Hz) 50~160 Max. Çözünürlük Giriş Konnektörü 15 Pin D-Sub Güç Tüketimi 73 / 8 / 5 W Ölçüler (Net) 400 x 411 x 401 mm Ağırlık (Net) 15.5 Kg On Screen Display VAR USB - Brightview diye bir sistem yapmışlar bir nevi tema gibi OSD ekrandan çok kolay ve seri biçimde mod değiştiebiliyorsunuz.. Modlar: Text Photo Movie Normal Şimdilik video modunu deneyemedim. text modu çok parlak gibi geldi(ayarlanıyor olabilir herbiri için kişisel bir ayar yapılabilir denemedim..) photo modu güzel fotografları canlandırıyor. video denemedim.. normal zaten normal Fiyat: 135USD+KDV Yeni monitör almak isteyen arkadaşların aklında bulunsun..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 resim de koyalım[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..[/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hayırlı olsun kenk :)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 fiyatı uygunmuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 güzel bir özelliği mi var yoksa ucuz diye mi aldın? 1280*1024 60mhz çekilmez ki ya?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 fiyarına gore çok kaliteli bi alet hayırlı olsun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hayırlı olsun..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar