Pha Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yaptırmadan önce çok düşünmek lazım, herkeze yakışmıyor çünkü, o kadar paraya upuzun saçlara yazık hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bende ısterdım yaptırabılmek ama benım saclarım cok kısa yaa uf:( gercı uzun olsada ızın vermezler:D[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Erutan, 22 Temmuz 2005 02:21 tarihinde demiş ki: Celementine nin GÖZÜNE GÖZÜNE SOKABİLMEK için.En büyüğü buydu vallaha :-P öhöm erutancım sende biraz kaşınıyomusun nedir kuzum? benm gözüme fln sokmana gerek yok sen kendi gözüne sok, resimleri...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 öhöm erutancım sende biraz kaşınıyomusun nedir kuzum? benm gözüme fln sokmana gerek yok sen kendi gözüne sok, resimleri...[signature][hline]Eski Grom Hellscream...(Nicki değiştirim dedim Malkavian gibiyimdirde:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yaptirmayi düsündügüm icin konustum. Ama ben maymun istahli oldugumdan ondan da sikilicam, sora cikarma sansin yok kazitmak zorundasin ondan yaptirmayi düsünmüyorum. Ayrica sacini sürekli kirli hissedersin ya[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar