SilverDrake Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Turkiyede orginal aos war mi warsa nerde birde su atlanticin adresini yazabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Büyük marketlerde olması lazım ben D&R'da LBR görmüştüm geçende AoS ta vardır.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 d&r den oyunmu alınır be 80 mılyonluk ps2 oyununa 145 mıl dıyor[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bugunde duzelmedi gibi insallah duzelcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maskiller Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 xeria diye bir yer acılıyormus ben orayı deniyecegim istersen gel bakalım nasıl bir yer dediklerine göre 10mb bağlantısı olacakmıs lag olmassa oynanır deniyecez bakalım offf offf hepsi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bizim servera gel (Dark World Uo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 HG ye gel... UO dan çok farklı bir UO sanki !!! (Manyak reklam oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gulhantr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bence rwrealm den basla ama o serverda oynamaya basladıktan sonra bi daha baska bi serverda oynamayı canın fazla istemez rw nin ışıltısına alıştıktan sonra diğer serverlar sana fazla çekici gelmez benim tavsiyem rw den basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja_wu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 www.darkvenue.com Tamamen osi style,free shard,türk serveri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Ultima online oynamak istiyorsan osi de oyna. Ultima online a yakın bir server da oynamak istiyosan runuo kullanan ve scripter ı iyi olan bir free shard seç. Ultima online ın 4 sene önceki hali ve o zamanki halinin bile adam akıllı çalışmadığı bir server arıyosan sphere server da oynayabilirsin... [Bu mesaj BEggie tarafından 30 June 2003 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 UO Manyağıysan nasıl yeni başlıyorsun anlamadım daha oynamadan once manyağımı oldun ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar