nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yeter artık.. hayatımda beni en iyi anlayan -belki de tek anlayan- eski sevdigim, daima arkadasım gidio. 2 gun gormesem ruyalarıma giriodu.. 1 aydır goremiorm onu tatildeyim die, bunun acısı yetmio gibi universite icin amerikaya gidio.. su anki sevgilim gitse koymaz bana bu kadar ama o gidio die resmen bunalıma girdm :( bi şekilde unutmam lazım, onun yokluguna alışmam lazım yoksa tahmin edebiliorm onumuzdeki sene ne ders kalıcak ne başka bişi.. ahh ahh çok kotu durumdaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 zor durum geçmiş olsun. hobilerine yuklenmeyi dene bakalım bi...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 çok üzgünüm ama unutmak zorunda değilsin bence msnden konuşursunuz bazen telefonla unutmak daha zordur hem artık arkadaşın değil mi görüşmezseniz ayıp yazları gelmiycek mi?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 alışırsın yakında sabret..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yazmayı unuttugum bişi var.. eski sevgilim dedim, eskiden cıkıoduk ama ayrılınca bnim ona olan askım bitmedi, yani arkadasız su anda ama ben hala ona asıgım ve o da bunu bilio fln karısık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 dur bir kehanette buluniim siz hiç kopamıcaksınız && süper olcak =) [Bu mesaj twistedemo tarafından 21 Temmuz 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 haklısın zor durum uğraş bul kendine.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Badgirl Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 giden gider yapmak zorunda olduun şey onu unutmak ve çıktıın kıza adamak hayatını.onunula mutlu olmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 uff kotu bısı yaa.. allah kolaylık versın:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar