Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Makina muhendisligi

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Bu makina muhendisligi nedir,ne ise yarar mezun olduktan sonra ne yaparlar bana anlatabilecek olaniniz var mi?Aslında makina muhendisligini hic istemiyorum fakat hacettepe bilgisayar muhendisliginde okumaktansa sanirim odtu makina muhendisliginde okumak turkiye sartlarini dusunursek daha mantikli bir karar olacaktir
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla söleyeyim,odtü makineye,odtüdeki en zor 2. bölüm derler,makine müh.ne ilgin yoksa girme derim,abimde kocaeli makinede okudu,bölümü çok sevmesine rağmen 5 senede bitirdi ancak,ama mezun olunca iş olanakları baya iyi,3. sınıftan sonra ısıtma-soğutma diye bi yan dala geçebiliyosun...[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha manyağa bak (kusura bakma ama yuh)
odtü makinaya girecek kadar puan yaptın bu sanırım 1.
makina istemiyorsun ,günün ülkemiz koşullarını düşünerek bu 2.
geleceği bence pek göremiyorsun bu 3.
bro o kadar puan yapmışsın istediğin şeyi gidip adam gibi bi yerde okusana!!!!
sorularına gelince makina zordur odtü daha bi zordur ankara bence gereksizdir (deniz olmayan şhirlerde bunalıyorum) hani
olurda bana sorarsan itü endüstriyel ürün tasarımı oku derim hem günümüz hem gelecek için önün açık olsun[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

makina dan mezun olunca iş bulunur.Fakat üstüne otomotiv,mekatronik vb. bir lisansüstü yapman gerekir.Ki zaten o lisansüstünüde yapın ohh süper iş olanakların olur.MEsela ben aynen böyle yapmayı düşünüyorum ;)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Mekatronik nedir?
Bir de makinada cok cizim var diye biliyorum.kuzenim cizim yuzunden bolum deistirmisti..
bir de otdu makina kac puan ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

Puanini bilmiyorum cunku buyuk ihtimalle bu sene puanlar degisecek ama yuzdelik dilim olarak 1.12 yuzdelik dilimin cok buyuk bir farkla degismesi zor bir ihtimal.Mekatronik sanirim elektronik ve bilgisayar teknolojileri arasinda bir dal mesela robot yapiminda kullaniliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Puanların değişeceğiyle ilgili kesin bir hüküm yok ortada,verilemezde.Daha önceki mesajlarımda da yazdığım gibi arz-talep meselesi herşey.Geçen senelere bakılırsa seneden seneye yüzdelik dilimin bile değiştiği bölümler var.
Makine Müh. bence güzel bir bölüm ama üstüne 2 sene mekatronik veya otomotiv vb. gibi şeyler okumak gerekiyor[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...