Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bu makina muhendisligi nedir,ne ise yarar mezun olduktan sonra ne yaparlar bana anlatabilecek olaniniz var mi?Aslında makina muhendisligini hic istemiyorum fakat hacettepe bilgisayar muhendisliginde okumaktansa sanirim odtu makina muhendisliginde okumak turkiye sartlarini dusunursek daha mantikli bir karar olacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bildiğim kadarıyla söleyeyim,odtü makineye,odtüdeki en zor 2. bölüm derler,makine müh.ne ilgin yoksa girme derim,abimde kocaeli makinede okudu,bölümü çok sevmesine rağmen 5 senede bitirdi ancak,ama mezun olunca iş olanakları baya iyi,3. sınıftan sonra ısıtma-soğutma diye bi yan dala geçebiliyosun...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sezzz87 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Makine mühendisliğini niye istemiyorsun merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 makina istemiyorsun ama odtü için okuyacaksın ha gel burdan yak ya kardeşim istediğiniz bölümü okuyun! yapmayın şöyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ahaha manyağa bak (kusura bakma ama yuh) odtü makinaya girecek kadar puan yaptın bu sanırım 1. makina istemiyorsun ,günün ülkemiz koşullarını düşünerek bu 2. geleceği bence pek göremiyorsun bu 3. bro o kadar puan yapmışsın istediğin şeyi gidip adam gibi bi yerde okusana!!!! sorularına gelince makina zordur odtü daha bi zordur ankara bence gereksizdir (deniz olmayan şhirlerde bunalıyorum) hani olurda bana sorarsan itü endüstriyel ürün tasarımı oku derim hem günümüz hem gelecek için önün açık olsun[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 makina dan mezun olunca iş bulunur.Fakat üstüne otomotiv,mekatronik vb. bir lisansüstü yapman gerekir.Ki zaten o lisansüstünüde yapın ohh süper iş olanakların olur.MEsela ben aynen böyle yapmayı düşünüyorum ;)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 makina mühendisinin yapamayacağı iş yok. inanılmaz geniş bi alan makina parçasından klimaya tut uçaktan denizaltıya herşeyi biz üretiyoruz =) makine harbiden zordur bu arada,itü mak müh öğrencisiyim bende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 lutfen herkes sevmedigi bolumlere gitmeye devam etsin boyle,30-35 yasiniza gelince orta yas krizi gecirip ailenizle kavga edin,ruhsal cokuntu yasayin,psikiyatristlere materyal olun. gosteri baslasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Hmm cevaplar icin tesekkurler sanirim makina okuyacagim mekatronik cok hosuma gitti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mekatronik nedir? Bir de makinada cok cizim var diye biliyorum.kuzenim cizim yuzunden bolum deistirmisti.. bir de otdu makina kac puan ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Puanini bilmiyorum cunku buyuk ihtimalle bu sene puanlar degisecek ama yuzdelik dilim olarak 1.12 yuzdelik dilimin cok buyuk bir farkla degismesi zor bir ihtimal.Mekatronik sanirim elektronik ve bilgisayar teknolojileri arasinda bir dal mesela robot yapiminda kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Puanların değişeceğiyle ilgili kesin bir hüküm yok ortada,verilemezde.Daha önceki mesajlarımda da yazdığım gibi arz-talep meselesi herşey.Geçen senelere bakılırsa seneden seneye yüzdelik dilimin bile değiştiği bölümler var. Makine Müh. bence güzel bir bölüm ama üstüne 2 sene mekatronik veya otomotiv vb. gibi şeyler okumak gerekiyor[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 puanlar değişecek ya 9,5 dilimdeyim 338,5 puanla geçen sene 9,5 dilim 336 puanmış yükselcek puanlar hatta ben yüzdelik dilimlerin bile yükseleceğini düşünüyorum insanlar artık seneye bırakmayacak istediğim yer olmadı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ARz-talep meselesi abi.TÜm yerler yükselmez.Televizyona çıkan bir rehber öğretmen gibi birşey vardı o açıklamıştı herşeyi güzelcene...Keşke bir daha çıksada size de haber versem izlesek.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar