umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 arkadaşlar ben şöyle bişi istiyorum mesela aşağıda ateş yanarken yukarda onun sıcaklığından dolayı bir dalgalanma /bulanıklaşma olur ya onu nasıl yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bulanıklastıracagın yeri secip azıcık ripple verdikten sonra blur toolla uclara dogru azalarak hafif blur vermen yeterli olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bu bi tutorial sayilmiyo sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 tutorialın iyisi kotusu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 iyi veya kötü diye bir kelime göremiyorum arkadaşın attığı mesaj içinde. elvyn 'iyi' misin?[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Sakin gençler :) Umutsavci herşey için de tutorial olmaz ki. Kolay bişey o,kendin deneyerek yapabilirsin. Elvyn'in dediğini dene[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 al 15-20 strenght'le blur'u at bi sefer nereye istiyosan yeter o, hatta ustunede yine bi sharpen atarsın fena olmaz. 15-20 az geldi baktım şimdi 30-40 blur 20-25 sharpen. [signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Cuce tarafından 22 Temmuz 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar