xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 beyler biraz salak bi soru olacak ama 2 gündür frontpage ile kasıyorum ama bu program ile adam gibi web sitesi yapılmaz benim anladığım ben bu konuda bilgisizim biraz bi web sitesi nasıl uyapılır kaç tane yolu wardır hangi programlar war kısacası sizden bilgi istiyorum gerekirse kursuna giderim sorun olmaz siz yeterki yardımcı olun şimdiden teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bence ilk olarak hangi alana yöneleceğine karar vermelisin. site tasarımı mı yoksa site programcılığımı. ikiside gerçekten zor iş. site programcılığını genel olarak php ve asp olarak ayırabiliriz. ikiside siteyi site yapanlardır. frontpage ile html harzı basit siteler oluşturabilirsin. dreamweaver var, biraz daha gelişmiş. php'de içeriz. dreamweaver ve paintshop kullanarak güzel birşeyler oluşturabilirsin.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 burdaki çevrem genellikle asp ile ilgilendikleri için ben asp istiyorum aslında peki asp hkkında nerden en iyi bilgiyi edinebilirim kitap ismi veya web sitesi[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bir sürü kitap var. bulman gerçektende zor değil. ingilizcem varsa www.php.net eğer yoksa php.net'e çok benzeyen www.pehepe.net 'i öneririm. php bence çok daha iyi ve kolay. php, biraz daha c++ ağırlıklı olsa gerek. bence php seç derim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 saol yardımlar için orc_lord[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 İyide Temel html bilgisine sahip olmadan asp ye başlasanda yol kat edemezsin. Eninde sonunda o kodları html lerin arasına yerleştirmen gerekecek. Sen önce Frontpage ile uğraş birşeyler ortaya çıkarmaya çalış. Programı iyi bildikten sonra frontpage e ne taklalar attırırsın. HTML üzerine biraz çalış enazından bikaç ay kadar. amatör site vs yap ardından asp veya php ye geç. Ayrıyetten okadar kolay değildir bunlar sıfırdan başlayacak kadar. Başlayıpta yerinde sayan çok insan tanıyorum hatta bir zamanlar aynaya baktığımda bizzat görüyordum. Nezamanki c# dersi aldım, işte ozaman birşeyler anlamaya, yorumlamaya, üretmeye başlayabildim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bence iyi asp bilen bi arkadaşına biraz ücret ödeyerek özel ders al, kitap vakit kaybı olur ve vakit nakitse sen nakiti çocuğa ver vaktin senin olsun... :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bence kitap al ve oku aslında şuan bence asp öğrenmene gerek yok eylülde aspnet2 çıkıcak eylüle kadar bekle aspnet2 öğrenirsin şahsen ben öle yapıcam[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Aşıkım!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar