Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl yapılır?

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

beyler biraz salak bi soru olacak ama
2 gündür frontpage ile kasıyorum ama bu program ile adam gibi web sitesi yapılmaz benim anladığım
ben bu konuda bilgisizim biraz bi web sitesi nasıl uyapılır kaç tane yolu wardır hangi programlar war
kısacası sizden bilgi istiyorum
gerekirse kursuna giderim sorun olmaz siz yeterki yardımcı olun
şimdiden teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bence ilk olarak hangi alana yöneleceğine karar vermelisin. site tasarımı mı yoksa site programcılığımı. ikiside gerçekten zor iş. site programcılığını genel olarak php ve asp olarak ayırabiliriz. ikiside siteyi site yapanlardır. frontpage ile html harzı basit siteler oluşturabilirsin. dreamweaver var, biraz daha gelişmiş. php'de içeriz. dreamweaver ve paintshop kullanarak güzel birşeyler oluşturabilirsin.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bir sürü kitap var. bulman gerçektende zor değil. ingilizcem varsa www.php.net eğer yoksa php.net'e çok benzeyen www.pehepe.net 'i öneririm. php bence çok daha iyi ve kolay. php, biraz daha c++ ağırlıklı olsa gerek. bence php seç derim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

İyide Temel html bilgisine sahip olmadan asp ye başlasanda yol kat edemezsin. Eninde sonunda o kodları html lerin arasına yerleştirmen gerekecek. Sen önce Frontpage ile uğraş birşeyler ortaya çıkarmaya çalış. Programı iyi bildikten sonra frontpage e ne taklalar attırırsın.
HTML üzerine biraz çalış enazından bikaç ay kadar. amatör site vs yap ardından asp veya php ye geç. Ayrıyetten okadar kolay değildir bunlar sıfırdan başlayacak kadar. Başlayıpta yerinde sayan çok insan tanıyorum hatta bir zamanlar aynaya baktığımda bizzat görüyordum. Nezamanki c# dersi aldım, işte ozaman birşeyler anlamaya, yorumlamaya, üretmeye başlayabildim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...