hakanyuksel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Selamlar, Ankarada oyun oynayabilecegim duzgun bir internet kafe ariyorum. 1GB ram buyuk monitorlu iyi ekran kartlari olan kafeleri soyleyebilirmisiniz. Kisacasi Ankaranin en baba internet kafeleri hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya Istanbul'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakanyuksel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yaw istanbulda var da buyuk, iyi kafeler Ankarada yabanciyim bilmiyorum o yuzden, Isntabulda Besiktas ve kadikoyde buyuk kafeler var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ankara'da chatlak internet cafe var(Ankarada bulabileceğin en muhteşem cafe,emin olabilirsin),sonra Sanal internet cafe var.Bu ikisinin üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ankarada intek vardır meşrutiyer caddesine girdiğinde sağdaki ilk sokak.ayça vardır sakaryada oralarda sorarsan gösterirler yanında rumeli işkembecisi var onuda sorabilirsin:)batı sinemasının yanında eski adı time olan yeni adını hatırlıyamadığım bi internet cafe var,turnuvalar felan düzenlerlerdi.yine meşrutiyet cad. ilk sola girince sağdan 2 yada 3. apartmanın altında team diye bi yer vardır iyidir.bide son olarak megapol sinemasının olduğu sokakta sol tarafta bi internet cafe var adını biilmiorum ama kapısında wow'un asılı oldunu görmüştüm.başkalarının bildiği daha iyi cafeler vardır ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 da cafe de oynamak ne kadar sağlıklı? key logger kullanıp acc.'u hackleme olayı olur mu merak etmiyo diilim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 offical ı cafeden oynarsan iflas edersin.. lvl 60 lamak baya bi paranı yer.. benim online durumuma bakıyorum 16 day.. 24 * 16 =384 saat fln edioyor * 1.5 m = 576m paracıgın gidiyor cafeye ayriyetten yediğin içtiğin.. :D git pc al daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 1.50 mu 750 kurus her yerde indirim olmadımı sizin oralarda.(istanbul)[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kaliteli cafe 750 olcaı sanmam ..bole 19 ' monitor.. 2048 adsl fln[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 zaten burdaki cafeler öle 2048 fix oldu zaten her cafede war. monitorler 19 inc. 40 üstü makinede war[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 vede 75 kurus 750 bin li,ra ? bedava..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakanyuksel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Para sorun degil. sadece duzgun bir yer olsun yeter. Online oyun oynayabilecegim. internet hizinin iyi ve bilgisayarlarin kaliteli oldugu bir cafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kadıköy'de trip var. caferağanın yanında[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bababab trip leride bilirmis nerede oturuyorsun bakam kardesim sen :)[signature][hline]LVL 44 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ulan zamanında ne cs - half life oynardık bi de age of emp.. way bea trip rlz..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ooo sende bana yakinsin :) bende az mac yapmadim caferagada :p nerede oturuyorsun bakam :)[signature][hline]LVL 44 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Eski adı Time olan yer şu an Sanal internet cafe;saati 1 milyon olması lazım tam hatırlamıom,Chatlak ise 1.250 ama bilgisayarlar bakımından Sanal ı katlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: jonywayt, 21 Temmuz 2005 16:56 tarihinde demiş ki: ooo sende bana yakinsin :) bende az mac yapmadim caferagada :p nerede oturuyorsun bakam :) eskiden kadıkoyde şimdi küçükyalıda..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Batıkent te empıre kafe var makınaları ıyıdır..Yaklasık 10 kısı oynuyoruz zaten sorunsuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar