Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

civfanatics civ 3 SGOTM


Baalzebul

Öne çıkan mesajlar

Civfanatics belirli aralıklarla SGOTM (succession game of the month) düzenliyor. Öncelikle bilmeyenler için SG (succession game) ne onu açıklayayım. SG bir takım oyunu dolayısıyla siz bir takımın üyesi oluyorsunuz. Herkes belirli bir sırada önceden kararlaştırılan kadar turn oynuyor, sonra diğer oyuncu oynamaya devam ediyor. Tabi bu arada bütün oyuncular bilgi alışverişinde bulunuyor, tartışıyor ve alınan ortak kararlara uygun oyunu oynamaya çalışıyor. Genelde oyuna ilk başlayan 20 turn, sonrakiler 10 turn daha ilerilerde ise 5 turn oynuyor.

SGOTM ise bir yarışma. Önceden belirlenen şartlarda oynanıyor ve yine belirlenmiş zafer şekline göre tamamlanması gerekiyor. İlk dafa 7.sine katıldım ve gerçekten eğlenceli oluyor. Oynanması için gerekenler:
Doğal olarak en azından civ3,
Civfanatics' e üye olmak,
İnsanlara derdini anlatacak kadar İngilizce bilmek,
Ve oynadığınız versiyona göre bir takım dosyalar yüklemek,

Bu ayın oyunu sudan korkan Amerikalılar olacak. Bir takım özel şartlar da var tabi ki. Harita archipelago yani adalar şeklinde ve gemi yapmak yasak (AI yapabilir). Zafer şekliniz ise conquest olmak zorunda. Dolayısıyla advanced flight' ı bulana kadar oyunu bitirme şansınız yok. İlginç bir oyun olacak.

Buradan oyuna başvurabilirsiniz

Bu da bizim hala bitiremediğimiz oyunumuz. Fikir sahibi olmanıza yardımcı olabilir.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cok eylenceli gorunuyor ama ingilizceden ote tarzanca bildigim icin katılamayacagım gibi ):[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AI ye karsi oynaniyor yanlis anlamadiysam eger ?
oyunun zorluk seviyesi ne.
bi an oyunu oynayasim geldi cok ama sinav zamani su an :(
okumak ile yetinelim,okumasida eglenceli :)

offtopic:
civ3 add on play the world vardi dimi yanlis hatirlamiyorsam?en son bisiler cikti mi? son aktif patch ideal civ versiyon nedir bi soylersen guzel olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet oyun AI' ya karşı oynanıyor. Zorluk seviyesi muhtemelen emperor belki monarch olacakmış. Şu an test ediliyor ona göre kesinleşecek.

Civ 3' ün en son eklentisi conquests. Düz civ3, PTW ya da conq oynayabiliyorsun.

said:
Dorsia, 22 Temmuz 2005 02:15 tarihinde demiş ki:
Oo GOTM oynayan oldugunu bilmiyordum burada...
Tebrikler arkadasim


Hall of fame çalışmalarımda var ama vakit yetmiyor. Biraz vakit bulsam quartermaster bilem olacağım. Bir kaç oyun daha bitirmem gerekiyor.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...