vicaliskan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 beyler bu server acılalı daha bir hafta oldu ama adamlar lvl +60 olmuşlar sabah akşam kasıyorum daha lvl 49 olabildim bu nasıl oluyor anlamıyorum [eslantan cıkmıyorum sabah akşam kesim yapıyorum] bana bun acıklamasın yapa bilecek arkadaşlar varmı???[signature][hline]SeVMeK YaLaNMıŞ OnUn GöZüNDe SeN SeVSeNDe DüNYaLaR KaDaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vicaliskan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 YAWWW BURDA BANA CEVAP VERECEK YOKMUUU??? [Bu mesaj vicaliskan tarafından 21 Temmuz 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ben sana bi cevap yazayım uperm servicenin yararları diebilirim aynı zamanda da bu işte bi hack war da diebilirim[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kesinlikle katılmıyorum ben bile 3 günde 48 oldum.. bi abi ilk provaker olarak girdi eslanta ve lvl 58..nerede kasıcanı bılmelısın bence bunun hack lik bi yanı yok.. birrde sabah aksam kasanlar war ki onların 60 olması gayet normal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 buna katılmıyorum bence bu işte hack war abi yeni server olduğu için server hatalarını arıyolar mesela server lag oldugunda nasıl oluyo lag la neler yapıp neler elde edebiliriz die tasarlayıp bişiler yapıolar bence hack war[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hack dedığınız seyle lvl çalınmaz ne gevelenıonuz kı hack nedır onu bı oğrenın kasan adam alır lvl ını 1 haftada 60 olmak normal bişi yetrk ıste olursun[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OnuRRR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Aga bende yeni servera geçenlerdenim ama bence bu işte hack mack aramayın çünkü gece gündüz kasan clanlar war we ben 2. günü goblinlerde inferno atan bi mage gördüm şok tabi herkes. adamlar clanca czde sabhlamışlar böyle bişi olunca hack deilde bilek olduğunu anlarsın işin bu arada ben el morad lvl 45 assasin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 uskoysa edittir mykoysa macrodur[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sana kat1lm1yorum. çünkü bende oynad1m orda. adam otomatie sarm1s anca gelene gidene ok çak1yodu. kutular1 kim nas1l aç1yo mesela. jopko daki gibi bunda da lamer kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Kasmasını bildikten sonra herkez gayet güzel lvl atlar ama bazı arkadaşlar bi party e girdikleri zaman partyde 2 durmuyor ve cıkıyor sonra ben nasıl kasacam die geziyor... edit: kas kas gecer mi bu dertler[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* clan= yoq :( Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon [Bu mesaj LoRd_MsC tarafından 21 Temmuz 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 boşverin cypherı ya. Cypher da neymiş. Bkz: imzama[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Caogia, 21 Temmuz 2005 18:48 tarihinde demiş ki: kesinlikle katılmıyorum ben bile 3 günde 48 oldum.. bi abi ilk provaker olarak girdi eslanta ve lvl 58..nerede kasıcanı bılmelısın bence bunun hack lik bi yanı yok.. birrde sabah aksam kasanlar war ki onların 60 olması gayet normal... deil server açılır açılmaz 30 olup cz ye çıkılır ve ilk 45 olan adam lar da ilk 60 olan adam lar olur bu kadar basit hatırlıyorum da beramusun ilk gününde çıkmıstık cz ye 45 olan mage ler harpi kurmaya çalışıyordu bende epey bi yarar lanmıştım ilk deru partisi ilk apos partisi biz ler yapmıştık tabi ilk harpy yapanlar 60 iken da ha 55 - 58 idik önemli olan yol yordam bilmek[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar