Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Arkadaşlar Benim Asp Forumlarım Ve Windows 2003 Makine Var Elimde.. ben IIS Yardımı İle Arkadaş Açmıştı Daha Önce. Şimdi Ben Açamıyorum.Arkadaşta Tatilde. Bana Yardımcı oLabilirmisiniz. Neler Yapmam Gerekiyor.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 paylastıracagın klasore sag tık özellikler -> web paylasımı->ekle -> yolu belirt ok ok tmm !..[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Yaptım Herşeyi oLmuyoR.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Sorunu tam yaz burda bir soru yok sadece devrik cümleler var.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 isletim sistemi windows 2003 ise iis 6.0 kurulu demekki.iis 6.0 zaten kendiliginden asp destegiyle geliyor ek bir dll gostermene gerek olmuyor(tabi iis in windowsla birlikte kuruldugunu varsayiyiorum).Yapman gereken sadece forum klasorunu C->Inetpub->wwwroot klasorune tasiman yine olmassa su yolu denemeni oneririm Control Panel->Administrative tools->Internet Information Services Manager burdan web sites in altinda default web site ye sag tiklayip properties den home directory sekmesine geliyorsun ordan configuration tusuna basiyorsun karsina gelen ekranda mapping sekmesi altindaki add tusuna basiyorsun ve executable path olarak sunu gosteriyorsun C:WINDOWSsystem32inetsrvasp.dll kutucuklari tickleyip ok diyip iis i refreshliyorsun ve asp destegi sorunsuz olarak aktif oluyor[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar