Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Evet arkadaşlar sonunda bir macerayı daha atladık. Şimdi daha zor kısma geçiyoruz tercih macerası... Bu konuda birbirimize yardım edersek hemde orada okuyan insanlardan tarafından daha iyi olacağını düşünüyorum Ben mesala 321 küsür ea puanı yaptım yüzdelik dilimim 8.39 marmara ünisi iktisat-ekonometri (bunlar ikinci öğretim) İstanbul ünisi iktisat-ekonometri düşünüyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 abi ayaküstü forumda tartışılcak bir konu değil bence bilir bilmez herkes birşey yazabilir bence direk dershane rehberlik[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 rehberliktekiler de cok bilgili sayilmazlar. dusundugun bolumlerde okuyanlara ve mezunlara ulasman daha mantikli. griz falan vardi galiba ekonometride, demek ki kotu bi bolum :P[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Dela, 20 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: rehberliktekiler de cok bilgili sayilmazlar. dusundugun bolumlerde okuyanlara ve mezunlara ulasman daha mantikli. griz falan vardi galiba ekonometride, demek ki kotu bi bolum :P lol:) the king hehe[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Eheh şimdi bi çok açıdan değerlendirmek lazım Genel olarak Türkiye'nin iyi iktisat fakültelerinden biri diyebilirim. Ekonometri bölümü yeni bir bölüm sayılır, hocalarımız genelde kaliteli insanlar bi kaç istisna olsa da. Gelin yani bekleriz, zaten bende alttan bi ton ders alıyorum yakında yetişir genç nesil bana hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ehehe ben de kaldım ist - ekonometride 2. sınıfı bi daha okuyacağım :D ben 324 puanla girmiştim bu bölüme şimdi ne kadar değişti bilemem.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Birde şunu merak ettim İstanbul İktisat'tan mesala ing İktisata geçiş yapabiliyormuyuz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 not ortalaman 3 ü geçerse falan var öyle bir şeyler,bizim bölüm birincimiz mesela geçen sene okuduktan sonra ekonometri zor diyerekten iktisat bölümüne geçti,e yuh dedik :D[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar