Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk Farming !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu ne ki biz city of heroes bunun 5-10 katını yapıoz :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh
Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo

ama genede iyi guzelmiş adam Monk/Elemantalist flnmi :D

[Bu mesaj Helcaraxe tarafından 13 Temmuz 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İşte koreliler HoH ta böyle aynen geçen akşam 5 avrupa 1 kore takımı vardı adamlar kayıpsız kazandı vuruyosun aha öldürdüm derken adam bi anda full güçle çıkıyo karşına 8) deli bu adamlar bulaşılmaz bu arada videoda tam net seçemedim ama sanırım elit skill kullanmıyor bu monk efendi ve bu Mo/W çünkü bonetti's Defence kulanıyor o da tactics based warrior skilli 8) öle ya da böle w/mo Mo/w 8)[signature][hline]My Fart Will Go On

[Bu mesaj Chuckie tarafından 14 Temmuz 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu ne ya oha inanilmaz bi olay bu adamin hp si 1 azalmadi ve death penatysi var adamin % kac oldugu belli olmuyor.ama bisi farkettim adam yaratiklari toplarken manasi hic yukselmedi regeneration engelleyici bi handicap i olan bi skill vardi heralde monklar ile ilgili fazla bi bilgim yok ama bu videoyu gorene kadar bana boyle birsey soyleseler gülerdim bi tarafımla heralde.inanilmaz.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
pot, 17 Temmuz 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
Sanırım metelica çok eski bir albümü adıda black parça ordan yanlışsam düzeltin

hayir alakasi yomuş PArdon !!!
Mesaj tarihi:
metelica hakkında yorum yapmayacam ama adamın elinde protective i con var muhtemelen benim elementalistte bulunana benziyor +25 energy veriyor +30 hp ama -1 reg veriyo energy e en baştada mending gibi retrubituon gibi mana reg düşüren 4 tane skill açıyor o sebeple mana regeneration olmuyor adam ama zaten gerk yok en son o patlattığı skill de balthazars aura yanlış aktarmıyım çünkü ben kullanamıyorum energy yetmediği için ama sanıtım o skill sayesinde smiting yüksek olduğu için saniyede 40 dmg gibi bişey vuruyo hepsine zaten yanında retrubituon da var saniyede 60 dmg gibi bisi oldu 1 tane daha hasar veren smiting skill olsa yeter zaten farming iin süper ama pvp de dayak yer bu şekilde warriordan değil ana necrodan meserden
Mesaj tarihi:
Bonetti's Defense
Healing Breeze
Mending
Protective Bond
Balthazar's Aura
Balthazar's Spirit
Essence Bond
Symbol of Wrath

yukaridaki skiller dogru ancak proflar yanlis...adamin hpsi 90dan fazla degil...ayrica arkadasin dedigi gibi mana regen hic lazim degil arkadasa :D
  • Yeni Oluştur...