sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aramaya inandım lakin bulamadım..."unable to connect server" hatası cıkıo..windowsun firewallı kapalı..kaspersky var bitek..oynayan nassı oynuyo yaaa..ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 routerin varmi? veya baglanmaya calistigin kisinin routeri? ve ayni versyonumu kullaniyorsunuz?[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bende router yok,ama telefon da bi problem olmuyo evde...eleman da var router lakin o da router li baska bi eleman la oynayamıyo..hepimizin versiyonu aynı sanıyorm,, aynı cd den yuklendi(eheu ole bi yazdım ki sezercik muhabbeti gibi oldu,,,,off kafa peynir gibi kusur etme....) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ip'm statik degil,, oyun modenden gelen ip yi görüyo...ooooffff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 blob blob blorob.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 oncelikle hepiniz 5.0.3 patch'ini cekin mutlaka... sonra dial up ile multi fm'i unutun... router varsada belli portlari acmaniz lazim[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 eyw..abi bu versiyon yok hiç bi yerde 0.5 var.. porta kasıyoz şimdi(virtual server)..ooff sac kalmadı valaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 10094 TCP -10093 UDP herşey buymuş..teşekkurler PS:maria sacmalıgı neydi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 O tombuluk pofidik arasıra gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ama cok kastım şu portları buluncaya kadar off..bide maria geldi aha dedim kafayı yiyosun artık herşey buraya kadarmış sughnukcuum deyp kendimle vedalaştım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 cozebildigine sevindim :)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar