deadea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Arkadaşlar warrioruma bi kaç macro yazmaya çalıştım. Wowmacros dan ve sagdan soldan buldugum bir iki macroyu ; Şöyleki: overpower /script texture,name,isActive,isCastable = GetShapeshiftFormInfo(1); if isActive then CastSpellByName("Overpower(Rank 3)"); else CastSpellByName("Battle Stance()"); end; intercept /script local w,a,r=GetShapeshiftFormInfo(1); if r then CastSpellByName("Charge(Rank 1)"); else CastSpellByName("Intercept(Rank 1)"); end; macrolarını denememe rağmen ikiside çalışmadı. Hatta intercept macrosunda /s den yazı yazar gibi ortaya copy paste yapıyor.. Teş tuşa ability atamak istiyorum , ister macroyla ister key bindings ile ama nasıl yaparım nasıl yazarım veya bunlar neden çalışmadı hiç bir fikrim yok :( varsa anlayan arkadaşlar bi yardım pls [Bu mesaj deadea tarafından 21 Temmuz 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj deadea tarafından 21 Temmuz 2005 11:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yokmu yaw kimse .( şu warriora bi el uzatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 2. yi anlamadim 1 calishirda eger overpower cast edebilcek durumdaysan calishir. yani overpowerin yanmish olmasi gerekiyor ki sanirim 1.5 ten sonra artik o stancede degilsen aktif olmuyor abilytiler. Warriorla oynuyorsan tek tusa atama onun yerine atiyorum charge intercept icin, F1-F2-F3 u stanceler olarak belirle F1 + 1 yaptiginda charge vursun F2 + 1 yaptiginda intercept[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hmm saol delidumrul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Stancelar öyle zaten ama macrolar çalışmıyordu bugün iki yeni denedim ikiside çalıştı. q ya over ı , e ye intercept i koydum cillop oldu ama başka bi ark da denedik aynı macroları onda çalışmıyor gariptir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar