prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ewt arkadaşlar caddede(bostancı tarafında) skyline görmüş bizim arkadaş ama böle 1 2 sn soora uçup gitmiş doğruluk payı nedir ne değildir :)?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yeditepede varmis[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 zannetmiyorum.ama nissanın önden skyline a benzeyen bi modeli var x200 gibi bişi modelin adı belki onunla karıştırabilir. skyline den dana basık alçak bi araba skline biraz daha yüksek ve dolun ama önden çok benziyo. bostancı lüneparkın ordaki ışıklarda bi galery var orda siyah dediğim araba var ve piyasada bi kaç kişide var o arabadan.onunla karıştırabilir (sadece önden) bi ara subaru imprezalar için arka skyline farı çıkmıştı.onuda takmışsa adam benzetiyor olabilir. skyline almak her baba yiğidin harcı değil diye düşünüyorum.alsa bile vergisinden kurtulamaz.[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 subarı için skyline farı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 subaru nun stoplarını skylinela deiştiren slk tı imprezza nınki 1000000 basar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bizim okulda var[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 7tepede var mı? ben hiç görmedim valla.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bath o değilde bana ferrari var dediler doğru mu?[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Sabanci'da bile modena vardi gecen donem, yeditepe' de 5-10 tane vardir herhalde nedir ki :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bursada bilem 98 senesinde Lamborghini vardı,onuda biz getirmiştik müşterimize Fereri-testaraso da dahil. Neden skyline olmasınki dimi?[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sağdan direksiyonlu skylineların hepsi o yüzden zor biraz[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 soldan olanlarıda var. bi kaç video upload edebilirim isteyenlere. birazcıkta resim arşivi var eğer sizde de varsa paylaşmak isterim ve ftp şifresi vereryim size zahmet upload edin kaynaşalım paylaşalım[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yok ole birsey:) said: Infeqted, 23 Şubat 2005 23:05 tarihinde demiş ki: yeditepede varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Hadi be fiat ceo'su ders mi veriyormus bizim okulda? Bizim paralar ona gidiyor desene :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Demon_of_Hell, 24 Şubat 2005 18:57 tarihinde demiş ki: bath o değilde bana ferrari var dediler doğru mu? yalan yalan. otopark yada yandaki otoyıkama dı$ında bi yerlere saklıyosa dogru olabilir ama =) hiç görmedim ben.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Yeditepede açik mavi Skyline var Galiba sahibinin ismi Emrahmi ne idi..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Bathory, 25 Şubat 2005 11:11 tarihinde demiş ki:yalan yalan. otopark yada yandaki otoyıkama dı$ında bi yerlere saklıyosa dogru olabilir ama =) hiç görmedim ben. kiralamıştır belkide bi tane pontiac var arka plakada fuck yazıyor o herif geçende bir göt atmış az kalsın milleti eziyordu[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bisi merak ediyorum Istanbul lu degilimde o yuzden bilmiyorum. Bu Bagdat Caddesine takilan gencligin bir bolumu heralde yoldan gecen arabalari izlemek ve onlar hakkinda yorum yapmayi kendilerine gorev fln mi bicmisler Yani caddede skyline gordum sokakta ferrari kosede pors gordum gibi muhabbetler bana cok komik geliyor. Zenginin mali cene yorarmis hesabi. Yani anlamadim Skyline olsa ne olur olmasa ne olur. Gurur duymamizmi lazim ulan helal olsun skyline almis diye? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya bi ilk olduğu için açtm bu topic . ist da olsan belki daha rahat anlardn bizi ;)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 homoid nerede oturuyorsun? artı yoldan çok çok güzel bir kadın (saçlarıda mavi) geçse dönüp bakarmısın bakmazmısın? ps1: Araba delisi değildim hatta hiç bişi bilmezdim 7tepe öğretti sağolsun ps2:mavi saç örneği değişik olduğu için dikkat çektiği için verdim[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Bathory, 24 Şubat 2005 00:54 tarihinde demiş ki: 7tepede var mı? ben hiç görmedim valla. O zamn yktr olsa kesn bathory grrdu yanıı baloon haber bu =)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 tamamen araba merakı.caddede yanından yardıra yardıra göt ata ata giden bi ferrariye bakmıcaksın neye bkaıcaksın :) yada ara sokaktan fırlayan bi m3[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Parayla ilgisi yok bunun.Eger arabalar konusunda biraz bilgin varsa Turkiye de bir Skyline gorursen (R34 olsa bile) hayal olup olmadıgını anlaman icin durup bakman gerektiğini bilirdin.Birincisi Skyline Türkiye de satılmıyor ikincisi Dünya da soldan direksiyon üretilen bir Skyline yok.Alsan bile arabayı ülkende kullanmak icin vermen gereken 10 farklı vergi var (Amerika için) 20k$ gibi bir sabit vergi artı arabanın degerinin %450 si gibi baska bi vergi öduyosun.)Direksiyonu çevircek yeri bulmak arabayı almaktan zor zaten.Yani yoldan gecen bir H2 ye bakmakla bir Skyline R33 400R a bakmak arasında fark var.[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 vergi olayı çok sallama olmuş ne o ole %450 kuzu keçi ve imam efendi üçlemesi yapmışsın 85 gümrük 18 kdv + taşıt vergisi ruhsat vs %150 yi hayatta geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 vergisi o kadar fazlami__bana biraz abarti gibi geldi ama bilmiyorum[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar