Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caddede skyline ?!?

prozzak

Öne çıkan mesajlar

zannetmiyorum.ama nissanın önden skyline a benzeyen bi modeli var x200 gibi bişi modelin adı belki onunla karıştırabilir.
skyline den dana basık alçak bi araba skline biraz daha yüksek ve dolun ama önden çok benziyo.
bostancı lüneparkın ordaki ışıklarda bi galery var orda siyah dediğim araba var ve piyasada bi kaç kişide var o arabadan.onunla karıştırabilir (sadece önden) bi ara subaru imprezalar için arka skyline farı çıkmıştı.onuda takmışsa adam benzetiyor olabilir.
skyline almak her baba yiğidin harcı değil diye düşünüyorum.alsa bile vergisinden kurtulamaz.[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bathory, 25 Şubat 2005 11:11 tarihinde demiş ki:yalan yalan.
otopark yada yandaki otoyıkama dı$ında bi yerlere saklıyosa dogru olabilir ama =)
hiç görmedim ben.

kiralamıştır belkide bi tane pontiac var arka plakada fuck yazıyor o herif geçende bir göt atmış az kalsın milleti eziyordu[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have to sex since 1862
Arnex Group
Sosyal ağlarda paylaş

Bisi merak ediyorum Istanbul lu degilimde o yuzden bilmiyorum.
Bu Bagdat Caddesine takilan gencligin bir bolumu heralde yoldan gecen arabalari izlemek ve onlar hakkinda yorum yapmayi kendilerine gorev fln mi bicmisler

Yani caddede skyline gordum sokakta ferrari kosede pors gordum gibi muhabbetler bana cok komik geliyor.
Zenginin mali cene yorarmis hesabi.

Yani anlamadim Skyline olsa ne olur olmasa ne olur. Gurur duymamizmi lazim ulan helal olsun skyline almis diye? :D
Sosyal ağlarda paylaş

homoid nerede oturuyorsun?
artı yoldan çok çok güzel bir kadın (saçlarıda mavi) geçse dönüp bakarmısın bakmazmısın?
ps1: Araba delisi değildim hatta hiç bişi bilmezdim 7tepe öğretti sağolsun
ps2:mavi saç örneği değişik olduğu için dikkat çektiği için verdim
[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have to sex since 1862
Arnex Group
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
said:
Bathory, 24 Şubat 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
7tepede var mı?
ben hiç görmedim valla.

O zamn yktr olsa kesn bathory grrdu yanıı baloon haber bu =)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

Parayla ilgisi yok bunun.Eger arabalar konusunda biraz bilgin varsa Turkiye de bir Skyline gorursen (R34 olsa bile) hayal olup olmadıgını anlaman icin durup bakman gerektiğini bilirdin.Birincisi Skyline Türkiye de satılmıyor ikincisi Dünya da soldan direksiyon üretilen bir Skyline yok.Alsan bile arabayı ülkende kullanmak icin vermen gereken 10 farklı vergi var (Amerika için) 20k$ gibi bir sabit vergi artı arabanın degerinin %450 si gibi baska bi vergi öduyosun.)Direksiyonu çevircek yeri bulmak arabayı almaktan zor zaten.Yani yoldan gecen bir H2 ye bakmakla bir Skyline R33 400R a bakmak arasında fark var.[signature][hline]Power is Everything
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...