Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hiç biyerde wow bulamadıktan sonra ve avrupadan sipariş ettiğimde 2-3 haftada gelmesi , bu süreyi beklememek istemem nedeniyle netten cd key almaya karar verdim. https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?cPath=133_130&products_id=378 burda bahsi geçen ürünü sanırım alacam :) .. ne kadar güvenli emin deilim ama ekşiden okudum, sanırım sorun olmaz. gelelim soruma... ben şu an oyunu öğrenme amaçlı olarak bi unoffical serverda oynuyorum . oyunu ilk yükllediğim de realmlist us.logon. du ve ben us patchlerini yapıp öyle oynadım. galiba elimdeki kopya cd us version ? bunla eu serverlarında oynama imkanım var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Realmlisti duzelt. Oyuna log ol gerekli patchleri vs yapar.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 keske unofficial hıc oyanamsaydın ve bence bana gore oyunun en guzel donemı olan newbıe donemını harcamasaydın neyse hatanın neresınden donulse kardır :) gelelım soruna us'i teknık bı kac hamle ile degıstırebılıyorsun sanırım forumlarda daha once gormustum ama bana kalırsa ınternetten full eu ındır yada etrafında oynıyan arkadasın varsa onlardan cdlerını al ve eu yukle babalar gıbı patchını yap :) hemde elınde full patch olur format attıgında falan tüh arakı bı patch yok sımdı hepsını ındırcem derdınden kurtulursun[signature][hline]Eru - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yardımlarınız için sağolun ama teknik bi nedenden dolayı ordan alamayacağım (hay şansıma)... gameloaded.co.uk veya gameseek.co.uk kalıyor geriye.mecburen beklicez 2-3 hafta... ben antalya kemerdeyim bu sitelerin herhangi birinden sipariş verdiğimde evime kadar ulaşır mı yoksa postaneye gitme derdim fln olur mu [Bu mesaj Deacon tarafından 21 Temmuz 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bende senditden aldım ama adres olarak ıs yerı verdım posta sana getırmek zorunda ama ulkemızdekı posta durumundan dolayı evının kapısına bıle bırakabılır(en kotumser durum)ama eger ısyerı verırsen adres olarak kafana takma rahat rahat ver sıparısını[signature][hline]Eru - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar