Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 efsane geri dondu diebilirim[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aga oole ya da boole tekrar geri donuyoz iste sen ona baq[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Beax odis1 çok mu dolu aga ya ben zaman baksam hep dolu.Bi türlü giremedim bende yeni servera başladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 beyler konuyu daıtmayalım lutfen ne alaka sındı odıs modıs myko ne bunlar yaufh miqrop diom miqrop[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 size uyuzluk oalrak gecen topicten diez de _Miqrop_ adında clan actım yani donemeyeceks,iniz.. uzgunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ericcartman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 donduk bile kardes sen kafanı yorma .....:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aman tanrım _miqrop_ lar geri döndü[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ups biz siz eksiktiniz zaten :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Aşıkım!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 mikrop nereye geri dönüyon clan symbolümüz noob işaretiyken gelmiştiniz bana saldırdınız sizi öldürünce hemen hacker vs. etmediğiniz laf kalmadı + o kdr da küfür etmiştiniz[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoodstar: Lvl=3x... 63 Clan=n00bz.... New_0rder Job=Assassian.... Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Hoodstar, 21 Temmuz 2005 12:22 tarihinde demiş ki: mikrop nereye geri dönüyon clan symbolümüz noob işaretiyken gelmiştiniz bana saldırdınız sizi öldürünce hemen hacker vs. etmediğiniz laf kalmadı + o kdr da küfür etmiştiniz _Miqrop_ büyüktür küfür etmez Asar Keser Affetmez[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sen öle de o gün gördük senide . clanından 1-2 kişi daha vardı sizi kestikçe küfür basıyodunuz[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoodstar: Lvl=3x... 63 Clan=n00bz.... New_0rder Job=Assassian.... Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bence aynılıosun hahayt meyveli ağacı taşlarlar[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya dıezde 40+ adam lıon ve eskı clanız soleyıoz boleyız dıon benm dıezde sahsı charım yok ama gırıp oymanıslığım var arkadasın cahrı ıle humandı ve new order daydı ne garıp kı bende hiç duymadım ve gormedım kı o kdr bılınıosa nıe clan lıst te yok cvp:40+ adam arıoz:D abı 40+ yım 100 np var gelebılırmıyım buyuk clanmıs sıznkı:D:D[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 600 np olması şart!!! :P git cz de sıfırla np ni..önce 100 sonra 500 aL sonr clan iste :)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yane çok basit ben tek başıma clan kuursam sizin clandan daha yukarılarda olurum sen gelmişssin hala ağaç tan taştan bahsediyon o ss ler silinmeseydi görcektin + ben civciv işareti clan symbol deyince özür diledin .benden rogue için armor vs istemiştin[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoodstar: Lvl=3x... 63 Clan=n00bz.... New_0rder Job=Assassian.... Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ben mi hahayt fazla sallama buralar pek saalam diil yıkılabilir hani olm ben mageim hem de en paperinden yaaaaaaaaaaaaaa ne işim olur rogue için armormuş falanmıs filanmıs[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar