Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

_Miqrop_ geri donuyoorr...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mikrop nereye geri dönüyon clan symbolümüz noob işaretiyken gelmiştiniz bana saldırdınız sizi öldürünce hemen hacker vs. etmediğiniz laf kalmadı + o kdr da küfür etmiştiniz[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoodstar:
Lvl=3x... 63
Clan=n00bz.... New_0rder
Job=Assassian.... Arch Mage
Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 21 Temmuz 2005 12:22 tarihinde demiş ki:
mikrop nereye geri dönüyon clan symbolümüz noob işaretiyken gelmiştiniz bana saldırdınız sizi öldürünce hemen hacker vs. etmediğiniz laf kalmadı + o kdr da küfür etmiştiniz

_Miqrop_ büyüktür küfür etmez Asar Keser Affetmez[signature][hline]CLAN _Miqrop_
clan leader CANYX
server diez
+40 aliyoruz isteyen PMlesin
Mesaj tarihi:
sen öle de o gün gördük senide . clanından 1-2 kişi daha vardı sizi kestikçe küfür basıyodunuz[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoodstar:
Lvl=3x... 63
Clan=n00bz.... New_0rder
Mesaj tarihi:
ya dıezde 40+ adam lıon ve eskı clanız soleyıoz boleyız dıon benm dıezde sahsı charım yok ama gırıp oymanıslığım var arkadasın cahrı ıle humandı ve new order daydı ne garıp kı bende hiç duymadım ve gormedım kı o kdr bılınıosa nıe clan lıst te yok cvp:40+ adam arıoz:D

abı 40+ yım 100 np var gelebılırmıyım buyuk clanmıs sıznkı:D:D[signature][hline]Nick: ::NeveRminD::
Server: Ares
Clan: The Others
Mesaj tarihi:
600 np olması şart!!!
:P

git cz de sıfırla np ni..önce 100 sonra 500 aL sonr clan iste :)[signature][hline]Server:Beramus
Clan :PaybacK
ID :Caogia
Char :ArchMage
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
yane çok basit ben tek başıma clan kuursam sizin clandan daha yukarılarda olurum sen gelmişssin hala ağaç tan taştan bahsediyon o ss ler silinmeseydi görcektin + ben civciv işareti clan symbol deyince özür diledin .benden rogue için armor vs istemiştin[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoodstar:
Lvl=3x... 63
Clan=n00bz.... New_0rder
Mesaj tarihi:
ben mi hahayt fazla sallama buralar pek saalam diil yıkılabilir hani
olm ben mageim hem de en paperinden yaaaaaaaaaaaaaa
ne işim olur rogue için armormuş falanmıs filanmıs[signature][hline]CLAN _Miqrop_
clan leader CANYX
server diez
+40 aliyoruz isteyen PMlesin
  • Yeni Oluştur...