magick Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 herkese selam.selam ultimatr forumları:).hep üye olacağım diyordum,olmaya üşeniyordum.bu güne kısmetmiş. iyi geceler...[hline]god is love... Alıntıla
THiM Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Hoşgeldin magick; Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa yeni açılan bölümümüz komikte biraz gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. İyi eğlenceler =][hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... [Bu mesaj THiM tarafından 21 June 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
magick Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 buralara uğramayalı çok değişmiş UltimaTR Forumları.ben eskiden burayı uye olmadan takip ediyordum,açıkcası o zaman forum daha sakindi:).[hline]god is love... Alıntıla
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 şimdi biraz daha haraketli ama hala en seviyeli forum bence hoşgeldin bu arada :)[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Alıntıla
magick Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 evet forum hala kalitesini koruyor gercekten.[hline]god is love... Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 selam[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ho$geldin[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Alıntıla
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hoşgeldin tekrar :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Alıntıla
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 silam[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.