Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Düşüyorlar Benden hızlı Yakalayamadan Onlar daha öndeler Daha önce buluşacaklar Karanlıkla Son bu Sonsuz huzur yada acı Hangisi daha karar vermedim Uykusuzluğumun üstüne Sigaranın acı tadı Düşüşümü hızlandırıyolar Yada tam tersi Daha karar vermedim Tonlarca yük, istek Ama biliyorum bunlar işte Beni yavaşlatan bunlar Bıraksalar beni Geçicem onları Düşünce kemiklerim Birbirine geçsede Fırlasada her yanımdan Ben olmayacağım için Acıda benim olmayacak Çünkü ya çoktan düşmüş yada daha düşmemiş olacağım Daha karar vermedim[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 cumleleri kesince siir super olmuyor ne yazık ki.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Hmm. Ama ritmik oluyo hem yazmasıda kolay.[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde. [Bu mesaj Overseer tarafından 21 Temmuz 2005 04:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bilemicem o kadarını da ucuz oluyor biraz.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Hmm. Diğeride çok özenti duruyo. En azından bu new-age dedikleri şey gibin. Biraz değişik. Kötü ama değişik.[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ucuz oluyor diye yargılamak yanlış. Bu formatta düşünceler iyi ifade edilmişse güzel durur. Yalnız bunu o kadar beğenmedim, özellikle sonunu. Birkaç tane de yazım hatası var yine, düzeltmek istersen söylerim.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 guzel[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hoş olmuş..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bana biraz kopuk gibi geldi....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar