LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 güzel oluyor muymuş, böyle bol keseden sallamak? hoşuna gitti mi?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Evet okuduklarimizi yorumlayip, anladigimiza gore cikarimlarda bulunma hakkimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: LiquiD, 17 Temmuz 2005 16:57 tarihinde demiş ki: [Bu mesaj LiquiD tarafından 17 Temmuz 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Ne oldu bu mesaj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: demirbilek2, 17 Temmuz 2005 17:15 tarihinde demiş ki: Evet okuduklarimizi yorumlayip, anladigimiza gore cikarimlarda bulunma hakkimiz var. ehoroy, buna bol keseden sallama hakkı mı diyelim, ne diyelim arkadaş? hey yarabbbimmmm. ayrıca elbette ki çıkarım yapabiliriz ama senin konuya yaklaşımınla hiçbir alakası yok bunların. zira senin çıkardığın şeyler, quote yapılan mesajın hiçbir yerinde bulunmamakta. bunu nereden çıkardığını anlatsan da, bu bol keseden sallama aktivitene bir kılıf giydirmiş olsan bare, onu bile yapamadın hey yarabbim.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: demirbilek2, 17 Temmuz 2005 17:17 tarihinde demiş ki: said: LiquiD, 17 Temmuz 2005 16:57 tarihinde demiş ki: [Bu mesaj LiquiD tarafından 17 Temmuz 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Ne oldu bu mesaj? bak yarabbim, hala kendince konuyu kaydırıyor. o mesajı neden değiştirdiğimi sen de biliyorsun. bir önceki mesajını yanlış algılamış ve ona göre cevap vermiştim. ancak sen sonra söyledin de, düzelttim hemencecik. neden geriye dönüp takıldın durduk yerde buna, breh breh breh[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 istersen abuk subuk cevaplar vermeyi, konuyu kaydırmaya çalışmayı bırak da, bu başlık tarih forumunun tarihine gömülsün. böylece daha az insan görmüş, sen de korktuğun şeyin başına gelmesinden yırtmış olursun. çünkü sen cevap verdikçe ben saçmalıklarını yüzüne vurmaya devam edeceğim ve bu böyle sürüp gidecek. konunun başındaki yaklaşımın hususundaki haksızlığını dile getir, gazanfer'den özür dile de demiyorum ki.. sen de anladın çoktan haksızlığını ama susmayı yediremiyorsun kendine, saçma sapan bir muhabbet yaratıp duruyorsun.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: LiquiD, 17 Temmuz 2005 17:27 tarihinde demiş ki: istersen abuk subuk cevaplar vermeyi, konuyu kaydırmaya çalışmayı bırak da, bu başlık tarih forumunun tarihine gömülsün. böylece daha az insan görmüş, sen de korktuğun şeyin başına gelmesinden yırtmış olursun. çünkü sen cevap verdikçe ben saçmalıklarını yüzüne vurmaya devam edeceğim ve bu böyle sürüp gidecek. konunun başındaki yaklaşımın hususundaki haksızlığını dile getir, gazanfer'den özür dile de demiyorum ki.. sen de anladın çoktan haksızlığını ama susmayı yediremiyorsun kendine, saçma sapan bir muhabbet yaratıp duruyorsun. ehe bu ne ya, komedi. hic bir iddiami (senin deyiminle sacmaliklarimi) curutebilmis degilsin ki. Ayrica kim okursa, ne dusunurse dusunsun, ben burada populerlik yarisinda falan degilim. Hic kimse begenmese de, ben yazarim dusuncelerimi, sen de susturmazsin. Benim hic bir korkum yok burada. En kotu ihtimal forum'dan ban'lanirim. Eeee? Istedigin uslubu dene, istedigin baskiyi uygula, istedigin yakistirmayi yap. Bi kulagimdan girer oburunden cikar. Ben burada yazmaya devam edecegim, ve sen de benim hic bir fikrimi silemeyeceksin, bu forumlara bakan herkes de bunlari okuyacak. hahaha [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 17 Temmuz 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ehoeho, bu kadar bekleyip, ana tartışmayla ilgili tek bir kelam ekleme yapmamışsın ya, taptım şahsına.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: demirbilek2, 14 Temmuz 2005 02:53 tarihinde demiş ki: said: Gazanfer, 12 Temmuz 2005 17:43 tarihinde demiş ki: nişan yüzüğü geleneği mısırdan gelir. hocanız sıkmış azıcık. türklerde öyle bi adet vardır belki, ama nişan yüzüğünün kaynağı türkler değil. aaa ismi nişan bak doğru bu olay denebilir en fazla, ki yine sadece türkleri bağlar, nişan yüzüğünün türklerden çıktığını ispatlamaz. çünkü ne engagement atıcılık demektir, ne de sniper ring diye bişi vardır. [Bu mesaj Gazanfer tarafından 12 Temmuz 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Turkler dunyada hic bi sey bulmus olamaz degil mi? Onlar ilkel barbar pis vahsilerdir degil mi? Elinde kanit yok, dokuman yok, ispat yok, kaynak yok, 'Turkler yapamaz' hede hodo falan diye konuyu sabote etmeye calismissin. Basarisiz oldun. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 14 Temmuz 2005 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Gazanfer "türkler barbar bi şey bulamaz onlar" demişmi?Dememiş.Sadece nişan yüzüğünün türklerle alakası yoktur demiş.Türkler yapamaz hede hödö diye konuyu sabote etmeyede çalışmamış ayrıca.Tam aksine bunu söyleyip konuyu sabote eden sen olmuşsun.Hala neyi savunuyorsun anlamıyorumki.Şu yukarda quote ettiğim mesajda herşey net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 gazanfer in dedikleri doğru, ayrıcana EagleEye'ın dedikleri de doğru LiquiD in dedikleri de doğru, demirilek direk konuyu sabote etmiş, araştırmadan hatta tarih bölümüne eğlenceli topic getirdin hede demiş yanlış bilgiye, türkler yapsın çamurdan olsun yanlış olsun farkmaz diyip kabul etmiş. bu herhangi bişi yapmamış/icat etmemiş olmaktan daha kötü bence. kaynak? aha kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/Engagement_ring http://en.wikipedia.org/wiki/Wedding_ring görüldüğü üzre eski mısır, yunan ve roma olarak geçmekte (isa dan önce 3. yy). kapiş?[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 türklerin en eski adetlerinden biridir bu...isadan önce 3. yy dan da eski bir tarihi var... [Bu mesaj Mandoo tarafından 18 Temmuz 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 şimdi yukarda verdiğim linkleree baksaydın :) orda diyorki yüzük parmağı ile kalp arasında direk bağlantı olduğunun iddia edildiği tarih olarak geçiyor o tarih. yoksa zaten verdiğim uygarlıklara bakarsan eğer hepsi çoook daha eski: eski yunan mö 1500 civarında. eski mısır: mö 3000 civarı, ama mö 8000 mısır ve nil bölgesinde yerleşim başladı. roma ise resmi olarak truva savaşından kaçanlar tarafından; kurulduğuna göre. gene mö 200-50 arası bişi olması lazımdı galiba. ayrıca gene üstteki kaynaklarda dediği üzre anadolu da örnekleri var demişler zaten? aksini iddia etmemişlerki? o yukardaki uygarlıkların mısır hariç genel tarihi anadolu üstünde olduğu için, bizim o geleneği nerden aldığımızda açıklanmış oluyor bence :). [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything [Bu mesaj Norak tarafından 18 Temmuz 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 iyide benim bahsettiğim nişan yüzüğünün geçmişi...dikkat et bak nişan yüzüğü...acaba neden ona nişan yüzüğü adını vermişiz? yada neden evlilik yüzüğü değilde nişan yüzüğü demişiz? amaç burda bunu anlatmaktı....nişan yüzüğü töreni sonunda başarılı çiftlere nişanlı deniyormuş işte bu kadar basit..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 o zaman, topicin başlığı "türklerde nişan yüzüğü teriminin ortaya çıkışı" olmalıydı :) yoksa ilk bulanlar biz değiliz yani.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hayır biziz iddia ediyorum kim ne derse desin :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 peki olabilir :) zaten bahsi geçen yüzükle ilgi ve alakam olmayacağı için hayat boyu :p kazara olsa bilem, yüzük olarak knight templar dışında bişi kullanmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Liquid tek basina bas edemeyince kankalarini toplamis, ahahahahahaha cok guldum size ya. bi de slayer'in getirdigi linkleri kendi kaynaklari gibi satmaya calismislar, ahaha Ben de katiliyorum, ama gulmektan katiliyorum [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 18 Temmuz 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yuzuge bak yuzuge, knight templar mis bi de, of off kro'nun onde gideni tam komedisiniz siz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ne güzel ne güzel..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bi de kendi verdiginiz kaynaklari okudunuz mu siz? Yunan bulmustur, Misir bulmustur mu diyor orada? Benzer adetler Yunan, da Misir'da Roma'da da gorulmustur diyor. Ilk onlar icat etti demiyor ki. Bir cok kulturde var diyor. Sizi ezberci bati hayranlari sizi, ezberci zihniyete geeeel, tam komedisiniz cok eglendim, 32 kisim tekmili birden.... Saogulun varolun valla, gurbette iyi gidiyor, ozlemisim yurdum insanini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 - liquid veya dier arkadaşları tanımıyorum bu 1 - slayerın linkleri arasında wikipedia göremedim?bu 2 - 2 sayfanın en altında seninde dediğin gibi yazacak bişi bulamayınca senin yazdığın kaçamak cevaba bakaraktan bölece seninde seviyeni öğrenmiş olduk demirbilek, saoğlasın tam tahmin ettiğim gibi, bu 3 - son 2 msg ını da ayrı ayrı şikayet ediyorum genel paticik vede kişisel saygı kurallarına uymadığın vede topiki alakasız şekilde bozup gereksiz tartışmaya yönlendirdiğin için, için buda 4[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Istedigin sikayeti et sevgili kardesim, bir de su cumleyi bi tercume ettir bakalim ne diyor: Similar traditions seem to date at least to the ancient Greeks,Romans, and Egyptians. In Egypt it was believed that the "vein of love" was located on the fourth finger of the left hand. sizin verdiginiz link'te yazan cumle bu. Bu Yunan icad etti demekmiymis bi ogren bakalim. at least ne demekmis ona da dikkatini cekerim. Ne demek ben soyleyeyim merak edenlere: Yunan, Roma, Misir'dan bile eski olabilir diyor, en azindan Misir, Yunan, Roma kadar eskidir diyor. Bu kadar Bati hayranisiniz bari su Ingilizceyi bi dogru durust ogrenin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: demirbilek2, 18 Temmuz 2005 21:21 tarihinde demiş ki: Liquid tek basina bas edemeyince kankalarini toplamis, ahahahahahaha cok guldum size ya. bi de slayer'in getirdigi linkleri kendi kaynaklari gibi satmaya calismislar, ahaha Ben katiliyorum, ama gulmektan katiliyorum ehehoeoh, ne diyon be. forumdaki 3-5 kişiyle, forumdışı bir muhabbetim vardır ki bunların hiçbiri tarih forumuna takılmaz. allah cezanı versin, ehoehoeh, şimdi de buraya mı çektin. ben de sustun sanıyordum.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 saçmalayıp komik duruma düşen insan, buradan, gurbete nazaran daha iyi seçiliyormuş demek ki, ne diyim.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar