Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Clanımız bir süreliğine dondurulmuştur duyanların create a clan bölümünden lütfen bu clan isminin kullanılmasına engel olmaları rica olunur artık her nasıl engel olabiliosanız olun ama tekrar karsınıza gelecegiz _Miqrop_ olarak bütün miqropları toplayıp gelicezz:)[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 öyle bi clan var mıydı ki?[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: HasMez, 18 Temmuz 2005 00:40 tarihinde demiş ki: öyle bi clan var mıydı ki? DIEZ DE hiç takılmıosun herhalde yani hem id ler _Miqrop_la baslıo hem de clan _Miqrop_ bööle bi şekil bi clanı nasıl olurda farkedemezsin yaa pesss walla[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 18 Temmuz 2005 00:46 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 18 Temmuz 2005 00:40 tarihinde demiş ki: öyle bi clan var mıydı ki? DIEZ DE hiç takılmıosun herhalde yani hem id ler _Miqrop_la baslıo hem de clan _Miqrop_ bööle bi şekil bi clanı nasıl olurda farkedemezsin yaa pesss walla Abi ben Eylül'den beri falan Diez'de oynuyorum o clanı daha hiç görmedim. Eslant civarlarında takılm ıyorsanız ayrı tabi. Yoksa ne cevherler var clan ismi olarak (bi dark Chickens vardı. En eğlendiğim clandır kendisi. Ezik doluydu ama sırf adı yüzünden duruyordum :))[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu arada Karus oldugumuzu da belirteyim[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hah o zaman durum değişir :9 Czde hiç görmedim sizi :D Neyse gereksiz mesaj atmayı bırakacam yakında inşallah (1000 olacak münasip bir yerlerim bir yerlere ulaşacak. O kadar senedir üyeyim 1000 olmadı :P) Ama çok aktif bir clan olmasa gerek pek hatırlayan yok gibi :)[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Solufain, 18 Temmuz 2005 00:57 tarihinde demiş ki: Hah o zaman durum değişir :9 Czde hiç görmedim sizi :D Neyse gereksiz mesaj atmayı bırakacam yakında inşallah (1000 olacak münasip bir yerlerim bir yerlere ulaşacak. O kadar senedir üyeyim 1000 olmadı :P) Ama çok aktif bir clan olmasa gerek pek hatırlayan yok gibi :) ne gibi yani[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 18 Temmuz 2005 00:59 tarihinde demiş ki: said: Solufain, 18 Temmuz 2005 00:57 tarihinde demiş ki: Hah o zaman durum değişir :9 Czde hiç görmedim sizi :D Neyse gereksiz mesaj atmayı bırakacam yakında inşallah (1000 olacak münasip bir yerlerim bir yerlere ulaşacak. O kadar senedir üyeyim 1000 olmadı :P) Ama çok aktif bir clan olmasa gerek pek hatırlayan yok gibi :) ne gibi yani mesela clan ilk yüzde mi?[signature][hline]nik: stardust kılan: n00bz lvl:3x class:aoe yi özleyen peypır meyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yoq be abi ama gönlümüzde birinci ilk yüze girebilmek için 60+ olmak lasım[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 18 Temmuz 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Clanımız bir süreliğine dondurulmuştur duyanların create a clan bölümünden lütfen bu clan isminin kullanılmasına engel olmaları rica olunur artık her nasıl engel olabiliosanız olun ama tekrar karsınıza gelecegiz _Miqrop_ olarak bütün miqropları toplayıp gelicezz:) o zaman bu kadar şeye ne gerek vardı be abicim şevkinizi kırmak gibi olmasın...[signature][hline]nik: stardust kılan: n00bz lvl:3x class:aoe yi özleyen peypır meyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 abi sadece şekil olsun die şey ettiydim ben Hani clanımızı baskaları kullanmaya falan calısırlar yeniden bu isimde açmaya falan calısırlar aman haa allah korusun :D[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Valla ben şimdi burada görünce "Ulan kıllık olsun şuna açayım hemen" desem ne olacak. Sessiz sessiz yapın işleri daha güvenli :D[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 aslında o da mantıklı ama bizde her yol war cicim adamı ayak üstü hacklerizde haberi olmas yaaaaa[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 büyük kayıp diez orcları için :( :-p[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 59 Clan: ESC Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ESC manyaq bi clan ya hani kurucusu kim gavur mu hahahahhahahaha[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bende karusum süreklide diezde takılıyodum 3 gün önceye kadar ama hiç görmedim.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 lvl 30 bi char yap clanı ona kurdur clan kurulu kalsın kimse alamaz sen alıcağın zamanda bozup kurarsın vs vsvs..[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 önerileriniz için teşşekür ederiz tekraren canlandırmış bulunuyoruz _Miqrop_ clanını :D[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar