SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Arkadaşlar ben yalnışlıklla sildim shift+del ile tüm oyunu versiyon dosyasını istiyor sanırım bu server.ini dosyası oluyor. Bana bu dosyayı yollayabilir misiniz.[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bildiğimiz ko 2-3 gün önce oficcaldan çektim(filefront)[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bildikleri çok KO war sanırım ben olsam USKO anlardım ama Japonuda war çinide malezyalısıda afrikalısıda :P[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bilmem ben defaultunu çektim zaten oyunun sadece 1 kere launcheri açıldı clienti hiç açılmadı ayar yapmadım. Zaten oyun silindiği için atmacık bi versiyon dosyası gerekli. Sadece installer için[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 nerden yukledıgını bılıosan sana koklu cozum onerıorum sil baştan yukle :D[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 süpersin ama silmiyor onun için açtım 8-) direk filefrontdan çektim offical [signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( [Bu mesaj SadGamer tarafından 18 Temmuz 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hmmm sende haklısın :) ben hep cd den yuklemısımdır.. online warsa suanda yetkılı arkadas yada iten anlyan bi kardesimiz yardım cı olur..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yollayacaktım istedigin dosyayı fakat myko yüklü bende.o yüzden sordum.
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 usko server.ini dosyasını ben sana yolayabilirim.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 http://www.knightonlineworld.com/download/server.ini istedigin dosya burda, fakat 1276 versiyonuna gore. notepad ile dosyayi acip en son guncellemene gore degistir. son olarak 1283 versiyonunda usko.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Tosun paşaa Sen çok yaşaa.. Taze anıları accık daha tazelim dedim :-)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 böylede olmadı registryden silmem mümkün olur mu?
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 program files'dan knightonline'i sil tamamen. sonra registery'den knightonline, mgame, noah system olarak arama yapip ilgili kayitlari sil; ama dikkat et yanlis bi seyleri silme sakin.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 [spo1=Hata][/spo]bu hatayı veriyor , resim biraz büyük olmuş[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :([Bu mesaj SadGamer tarafından 19 Temmuz 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 knight online folderini "tamamen" sil. (shift+delete) registery'lerini yukarida belirttigim gibi sil. restart at. ko setup'i calistir. buna ragmen hata veriyorsa setup dosyasi currupt olmus olabilir yeniden indirip kurmayi dene. yine olmadi ise o windoz eline almis demektir afedersin. format iyi gider.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Olmuyor format atamayacağıma göre full speed uo ne yapalım?[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Format sart.Yada sey denesene Başlat>Programlar>Donatılar>Sistem Araçları>Sistem Geri Yükleme şunu bir denermisin.3-4 gun geri al bilgisayarını.Eger alırsa calısabılır.[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 beyler benimde sorunum aynısı aynı hatayı weriyor ekle kaldırdan da silinmyor yine aynı hatayı weriyor bana da yardım ederseniz sevinirim
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: tosun_pasa, 19 Temmuz 2005 14:28 tarihinde demiş ki: knight online folderini "tamamen" sil. (shift+delete) registery'lerini yukarida belirttigim gibi sil. restart at. ko setup'i calistir. buna ragmen hata veriyorsa setup dosyasi currupt olmus olabilir yeniden indirip kurmayi dene. yine olmadi ise o windoz eline almis demektir afedersin. format iyi gider. Bir baska topicte bende bunun aynisini yazdim format atmaya falan gerek yok . tosun'un yazdigi gibi delete üstüne registry temizligi yaparsaniz bir sorun kalmaz. maksimum 5 dk icinde biter derdiniz ve kurarsiniz ama registryden sonra bir restart atmanin faydasi var. Sistem yeni registry ayarlari ile bir yedek almis olur o sayede.[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Çalıştı ama şimdide pathc'lerde engelleme koyuyor patchi açamıyor engellemeyi nasıl açacam?(çekyior ama açamıyor zavalı ko)[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( [Bu mesaj SadGamer tarafından 21 Temmuz 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 upppppppp[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 up[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Öne çıkan mesajlar