SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Arkadaşlar ben yalnışlıklla sildim shift+del ile tüm oyunu versiyon dosyasını istiyor sanırım bu server.ini dosyası oluyor. Bana bu dosyayı yollayabilir misiniz.[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Uskomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bildiğimiz ko 2-3 gün önce oficcaldan çektim(filefront)[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bildikleri çok KO war sanırım ben olsam USKO anlardım ama Japonuda war çinide malezyalısıda afrikalısıda :P[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bilmem ben defaultunu çektim zaten oyunun sadece 1 kere launcheri açıldı clienti hiç açılmadı ayar yapmadım. Zaten oyun silindiği için atmacık bi versiyon dosyası gerekli. Sadece installer için[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 nerden yukledıgını bılıosan sana koklu cozum onerıorum sil baştan yukle :D[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 süpersin ama silmiyor onun için açtım 8-) direk filefrontdan çektim offical [signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( [Bu mesaj SadGamer tarafından 18 Temmuz 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hmmm sende haklısın :) ben hep cd den yuklemısımdır.. online warsa suanda yetkılı arkadas yada iten anlyan bi kardesimiz yardım cı olur..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yollayacaktım istedigin dosyayı fakat myko yüklü bende.o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 usko server.ini dosyasını ben sana yolayabilirim.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 http://www.knightonlineworld.com/download/server.ini istedigin dosya burda, fakat 1276 versiyonuna gore. notepad ile dosyayi acip en son guncellemene gore degistir. son olarak 1283 versiyonunda usko.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Tosun paşaa Sen çok yaşaa.. Taze anıları accık daha tazelim dedim :-)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 böylede olmadı registryden silmem mümkün olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 program files'dan knightonline'i sil tamamen. sonra registery'den knightonline, mgame, noah system olarak arama yapip ilgili kayitlari sil; ama dikkat et yanlis bi seyleri silme sakin.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 [spo1=Hata][/spo]bu hatayı veriyor , resim biraz büyük olmuş[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :([Bu mesaj SadGamer tarafından 19 Temmuz 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 knight online folderini "tamamen" sil. (shift+delete) registery'lerini yukarida belirttigim gibi sil. restart at. ko setup'i calistir. buna ragmen hata veriyorsa setup dosyasi currupt olmus olabilir yeniden indirip kurmayi dene. yine olmadi ise o windoz eline almis demektir afedersin. format iyi gider.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Olmuyor format atamayacağıma göre full speed uo ne yapalım?[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Format sart.Yada sey denesene Başlat>Programlar>Donatılar>Sistem Araçları>Sistem Geri Yükleme şunu bir denermisin.3-4 gun geri al bilgisayarını.Eger alırsa calısabılır.[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 beyler benimde sorunum aynısı aynı hatayı weriyor ekle kaldırdan da silinmyor yine aynı hatayı weriyor bana da yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: tosun_pasa, 19 Temmuz 2005 14:28 tarihinde demiş ki: knight online folderini "tamamen" sil. (shift+delete) registery'lerini yukarida belirttigim gibi sil. restart at. ko setup'i calistir. buna ragmen hata veriyorsa setup dosyasi currupt olmus olabilir yeniden indirip kurmayi dene. yine olmadi ise o windoz eline almis demektir afedersin. format iyi gider. Bir baska topicte bende bunun aynisini yazdim format atmaya falan gerek yok . tosun'un yazdigi gibi delete üstüne registry temizligi yaparsaniz bir sorun kalmaz. maksimum 5 dk icinde biter derdiniz ve kurarsiniz ama registryden sonra bir restart atmanin faydasi var. Sistem yeni registry ayarlari ile bir yedek almis olur o sayede.[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Çalıştı ama şimdide pathc'lerde engelleme koyuyor patchi açamıyor engellemeyi nasıl açacam?(çekyior ama açamıyor zavalı ko)[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( [Bu mesaj SadGamer tarafından 21 Temmuz 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 upppppppp[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 up[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar