Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tütün'e ev bulalım kampanyası !!

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ehe benim pariste yüksekten deli gibi korkar[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
Ailem inanilmaz karsi olmasa almak isterdim ama her hafta en az 1 kavga cikiyo hayvan konusu yüzünden ..

valla bide tütün için deniyim bakiyim belki kabul ederler ama %1 falan ihtimal =(( ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
Birde seyi sorcam cok tüy döküyomu ailem özellikle bu yüzden karsi cikiyo ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
benim parisi doğurtmaya çalıştığım ihtimali olmasa valla düşünürdüm.ama kedi isteyen arkadaşlarım vardı bi soracam[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
Sonuçlandı kampanya, dağılın ;P

Ben alıyorum tütünü, rahanla bir şekilde ulaşım sorununu çözüp yeni yuvasına kavuşturacağız veledi.

Zaten sefkilim başımın etini yiyor "tütün ne zaman gelecek" diye. Hem Miel'in veletlerden biri de bende olacak, ikisinin iyi arkadaş olmalarını umuyoruz, beraber büyüyecekler, yalnızlık çekmeyecekler.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ulaşım sorunu da çözüldü ve artık tütün antalya da kendisini çok bi sevecek sahiplerinin yanında holaaaaaa
:tebrikz:

raaa "pisilerine süfer sahipler buldu" haaan :D :D[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
  • Yeni Oluştur...