Rahan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Pati Pet'e taşıMAyın rica ediyorum, çok çok önemli.. Tütün kimdir nedir? Tütün dünyalar güzeli erkek bir yavru kedidir. 3 aylıktan biraz daha büyüktür. evimde ikame etmekte olup kendisine sıcak bir yuva sağlayacak kişiyi beklemektedir. yaşıtlarına nazaran iricene bir kedidir, çok yer. ayrıca saftrik'in sözlük anlamıdır. tırsaktır., dünyaya gelmiş yüksekten korkan sayılı kedilerdendir. meraklıdır, ancak tırsaklığı meraklılığının önündedir. zeki değildir, korkunca kaçmayı tercih eder. tip olarak (1 ay kadar önceki resmi); yeni çekilmiş profilden resimleri; (objektife bakmamakta aşırı ısrarlı) Sıkça sorulan sorular ve cevapları;Negzel kedi neden kendin bakmıyorsun? Öğrenciyim, benim sağlayabileceğinden daha güzel bir yuva sağlayabilecek kişiler arıyorum.peki ya kakası? eve pislerse annem canıma okur. 2-3 aylık misafirlikleri esnasında tuvalet leğenlerinin/kutularının içindeki kum dışında herhangi bir yere pislemediler. kum olmayınca serenat yapıp can sıkma özelliklerine haiz hayvanlar. kısaca kumları olduğu sürece başka bir yere yapmaları mümkün değil.ne yer ne içer? su içer mama yer, ailece (tütün, kardeşi ve annesi ) kuru mama saplantıları var.Nerdesin, ben x şehrindeyim ne yapacağız? Şehir çok problem değil, atlarız otobüse trene geliriz pisimizle beraber. (ortadaki bir şehirde buluşmak gibi ilginç şeyler de yapabiliriz.)ya aşılar? veteriner? Mutlu yuvasına varmadan evvel veteriner hekim amcasına gidip yaşı gelen aşılarını olacak (kist aşısı ve karma aşı), muayeneden geçecek. daha sonraki aşıları ve bakımları için aşı kartıyla beraber yeni mutlu yuvasına ulaşacaknerden buldun cinsi ne? cinsi tekir, apartmanımızın bodrumuna doğuran anne ve yavrularını başarılı bir operasyonla, dışarı atmaya çalışan apartman ahalisinin elinden kurtardık.ama ben bakamam.. bakabileceğini düşündüğün kişi/kurum ya da kuruluşlara bu sayfanın linkini verirsen, tütün yapabileceğin en güzel şey olur bu.you noob bunun yeri pati pet! noob sensin bi kere şikayet butonuna basman gerekiyordu. yanlış yere açtığımın farkındayım ama artık bursaya dönmem gerekiyor, son derece acil..[Bu mesaj Rahan tarafından 20 Haziran 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 tutun diyince sigara sandım sorma :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bende patilerden biri sandım :)[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben de patilerden biri sandm ehehe :)[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Pati Pet' ten ne alıp veremedigin var? ilgilenen ordan bakar cok ayıp.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bu tütün'ü sarıp içebiliyormuyuz ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Mayhem, 20 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: Bu tütün'ü sarıp içebiliyormuyuz ? wtf?[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ben istiyorum tutunu, ozel mesajdan msnimi veriyorum, konusalim hakkinda.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ben Bursa'dayım, Belkide Alabilirim, Ancak Simsiyah Bir Kedi Tercihimdi, Biraz Düsüneyim, Ailemin Kafasınada Yatarsa Bende Alabilirim Tütün'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 çok sevimliymiş ama benim kedim var zatem:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 valla kedi her eve lazim ya.. sürekli bi gülme kaynağı 8 yaşına geldi hala yaptığı hareketleri izleyip gülüyorum.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 umarım iyi bir yuva bulur.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kız kardeşini ben aldım =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Cok isterdim ama evin halini anlatıyorum 2 kedi (biri mutant) 3 tane de kopek var ve ev bok kadar ortamı siz dusunun[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 işallah tütün mutlu olur..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Sharky al şu yavrucağı, sevaba girersin...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Pati Pet'e açmış olsaydın benim de kedi aradığımı görmüş olacaktın mesela. Gördün mü, bölümler olması önemli forumda. Yerine taşıyorum. edit: taşınmış yav, ehe [Bu mesaj Nefr tarafından 20 Haziran 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 çok tatlı bir kediymiş. sanırım sharky alacak. eğer kedinin alındığına dair bir özel mesaj atabilirseniz sevinirim. merak ettim. (not: pati pet ile alıp verilemeyen nedir :()[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tütün oğlumuz ne yazık ki ailevi sebeplerden dolayı Sharky'e içgüveysi olamıyor. :( Tütün içkisi kumarı, çapkınlığı olmayan(en azından şimdilik) iyi huylu aile kedisi, hala kendisine bakabilecek bir sahip arıyor ! ayrıca bugün dikkat ettim fotoğraflardakinden daha şirin. hareketleri de hafiften köpeği andırıyor. Yukarıı! not:pati pette "27 mayıstan" beridir ilgi bekleyen bir topick vardı, orda ulaşabildiği kadar insana ulaştı portakalı ev sahibi yaptı ama.. yetmedi.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tütüne EV BULUN!!![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ah keşke dişi olsada benim Cabbar'a hatun olarak alsam :([signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Çok tatlı bir kedi.Kedileri sevmeme rağmen tatlı geldi... Ona ayıracak zmnım yok mlsf.[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 oh yuvalar bulundu :)[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 nası bulundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yok daha bulunamadı yuva hala arıyor taliplerimiz buraya mesaj atsın. veya direkt özel mesajdan msn e veya icq ma misafir olsun. konuşuruz anlaşırız tütünümüzü baş göz ederiz. :-)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar